El CE Mataró només pot empatar davant el Vic

L'equip groc-i-negre ha merescut el triomf però li ha faltat punteria

El CE Mataró, en situació força problemàtica fregant la zona de descens, tenia un partit important davant la UE Vic, i al final només ha pogut sumar un punt, tot i que ha fet mereixements per obtenir la victòria, però li ha mancat l'encert necessari per concretar les situacions de gol que ha creat. De tota manera amb aquest punt l'equip de José M. Polo continua fora de la zona de descens, ja que els equips que el persegueixen tampoc han pogut guanyar.

Mataró - Vic

El partit, tot i haver acabat sense gols, ha estat força entretingut entre dos equips que intentaven crear joc, i amb un àrbitre que, si bé s'ha pogut equivocar en algunes ocasions, ha tingut la virtut de deixar jugar bastant amb dos rivals que ho permetien, com ho demostra el fet que, tot i la seva permissivitat, només hagi hagut d'ensenyar tres targetes grogues.

De bon començament s'ha vist un Mataró amb empenta i buscant la porteria visitant i als deu minuts ja havia xutat tres vegades a porteria, dues vegades Cristian, una fora i l'altra aturada pel porter, i una Willy que també ha anat fora per poc. Després el joc s'ha anat equilibrant, amb les defenses molt segures, i tot i que l'equip local arribava més a prop de l'àrea, ha faltat verticalitat, sobretot en algunes accions de Rodri que no ha estat encertat, i ja no s'ha inquietat la porteria osonenca.

Mataró - Vic

A la represa ben aviat ha arribat possiblement l'ocasió més clara del partit quan Sergi Sànchez ha engaltat molt bé una pilota des de dins de l'àrea després d'un refús defensiu i quan ja es cantava el gol, el porter del Vic l'ha tret amb els peus, amb una aturada d'handbol. Poc després ha estat Rodri qui ha disposat d'una gran ocasió plantant-se sol davant del porter però xutant desviat. A mesura que passaven els minuts, amb la defensa segura i el centre del camp molt ferm, amb una tasca impressionant de Fiti, i sobretot quan Aitor ha avançat la posició a l'extrem, el Mataró s'ha anat apropant més, i ja acabant el partit Willy, que també ha fet un molt bon partit, ha tingut una clara oportunitat, però el seu xut també ha sortit desviat. Llàstima perquè l'equip groc-i-negre mereixia un gol.

CE MATARÓ EF 0-0 UE VIC

CE MATARÓ EF: Joel, Willy, Kiku Parcerisas, Isma Aguilar, Aitor Gonzàlez, Fiti, Víctor (Parri 62'), Sergi Sànchez, Cristian (Ousman 82'), Rodri (Sergio Urbano 68'), Uri (Abel Moreno 76').