El CE Mataró perd el derbi maresmenc a Vilassar de Mar

El Mataró no ha estat en absolut inferior a un líder que ha demostrat poca cosa

El CE Mataró ha perdut el derbi maresmenc de 1a Catalana al camp del Vilassar de Mar, que és el líder de la categoria però que en absolut ha demostrat ser superior a l'equip groc-i-negre que ha merescut emportar-se un empat del Municipal Xevi Ramon.

La primera part, com pràcticament tot el partit, l'ha controlat el Mataró, però sense crear ocasions de gol, com tampoc les creava l'equip local. Però ja acabant la primera part, a la sortida d'un córner, ha pogut marcar el veterà Masip el que seria el gol definitiu que permet que el seu equip continuï com a líder en solitari.

160220Fu_VilMat

I a la represa l'equip de Manel Moya, amb tres ex-jugadors groc-i-negres a les seves files (Alberto Manga, Javi Gonzàlez i Imanol Castilla) encara ha anat més endarrere esperant amb una defensa avançada i molt segura els atacs de l'equip groc-i-negre que era l'únic que tenia intenció de crear joc. A l'equip de José M. Polo de tota manera li ha costat molt disposar d'ocasions, però al voltant de la mitja hora n'ha tingut una de molt clara a peus de Rodri que ha guanyat l'esquena de la defensa i davant la sortida d'Imanol ha xutat a col·locar, però el seu xut ha sortit fregant el pal. Després hi ha hagut un parell de bones arribades d'Uri per l'esquerra però sense trobar rematador, mentre que a l'altra àrea únicament cal destacar un xut de Soufiane des de la frontal que ha aturat bé Joel.

VILASSAR DE MAR 1-0 CE MATARÓ

VILASSAR DE MAR:  Imanol, Javi Gonzàlez, Adri, Peque, Marcel (Benito 46'), Lluís, Edu, Manga (Edgar 63'), Masip, Arnau (Guille Muñoz 67'), Soufiane (José Sànchez 73').
CE MATARÓ: Joel, Willy, Kiku Parcerisas, Isma Aguilar (Abel Moreno 82'), Aitor Gonzàlez, Parri, Fiti, Víctor (Baba 72'), Sergi Sànchez (Uri, 46'), Cristian (Ousman 62'), Javi Bustos (Rodri 46').
GOL: 40' Masip (1-0).