Diumenge hi ha derbi futbolístic a Vilassar de Mar

El CE Mataró, necessitat de punts, visita el líder de la categoria

El diumenge a les 12 del migdia el CE Mataró es desplaça ben a prop, al municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar on l'espera el líder, l'equip que prepara Manel Moya, que havia estat entrenador del Mataró, i que ara està conduint el seu equip molt bé i l'ha situat a la primera posició de la 1a Catalana amb 35 punts, això sí amb cinc equips situats al darrere seu a només un punt. I està a dalt tot i haver empatat els dos darrers partits, tots dos a zero gols, a casa davant el Mollet i al terreny de joc de l'Escala.

fu mataro-vilassar

L'equip groc-i-negre per la seva part està només un punt per sobre de la zona de descens amb 24 punts i està necessitat de punts. Veurem a quin dels dos equips li poden més els nervis.

A la primera volta el resultat del partit jugat al Municipal del Centenari va ser d'empat a 2 gols en un partit molt emocionant, amb remuntada del Mataró amb dos golassos d'Aitor, i amb gol final dels vilassarencs per posar la igualtat definitiva en el marcador.

CE Mataró 2-2 Vilassar de Mar

La darrera visita a Vilassar de Mar, també a 1a Catalana, va acabar amb un resultat ben poc habitual de 0-6 i, tot i això, aquell any l'equip groc-i-negre va baixar a Preferent.

Com es pot veure a la taula de sota en els 10 partits oficials jugats a Vilassar de Mar el balanç està igualat: 4 victòries per a cada equip i 2 empats.

RESULTATS HISTÒRICS