Victòria de la Mataronesa, empat del Cirera i derrota de La Llàntia

El conjunt cirerenc va empatar a casa després de remuntar un 0-3 en contra

La Mataronesa vol encarrilar la permanència al més aviat possible i aquest passat cap de setmana va fer un pas de gegant guanyant 0-2 al camp del Tecnofutbol de Barcelona.

El conjunt arlequinat va començar el matx tenint el control del partit i les primeres ocasions per inaugurar el marcador. El Tecnofutbol es defensava amb ordre i arribava amb cert perill al contraatac aprofitant les reduïdes mesures del terreny de joc. La Mataronesa es va avançar en el minut 26’, gràcies a un gol de Musta en una gran jugada col·lectiva.

A la segona meitat els locals van sortir amb més ganes i van dominar el joc, disposant d'un parell d'ocasions per empatar el partit. La Mataronesa va tardar a reaccionar davant els intents locals, però una vegada es va fer de nou amb el control del partit van tornar amb perill a l’àrea rival. El segon arlequinat va ser obra de Palanco que va aprofitar una centrada de Mosquera per fer el definitiu 0-2 en el 85’.

TECNOFUTBOL – MATARONESA 0-2

MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassan, Jurado (Navarro, 64’), Ito (Palanco, 73’), Pompido (Mosquera, 81’), Campaña, Musta, Manolo, Joel, Miguel, J. Albert i Paco.

Gols: 26’ Musta (0-1), 85’ Palanco (0-2).

Empat in extremis del Cirera

El Cirera continua tenint molts problemes per tirar endavant els partits a casa i aquest passat cap de setmana va empatar 3-3 amb la Guineueta. Però tal com va anar el partit, els grocs han de donar per bo el punt aconseguit, ja que van haver de remuntar un 0-3 en contra que semblava definitiu.

mataro-guineueta

Després d’una primera part nefasta que va acabar 0-3, el Cirera va reaccionar a la represa i va aconseguir empatar el matx en el 85’ quan Aleix Tarrés va fer de penal el definitiu 3-3. Abans Carlos Gómez i Albert Sánchez amb un gol cada un van iniciar la remuntada.

CIRERA – GUINEUETA 3-3

CIRERA: Toni, Albert Sánchez, Remo, Aleix Tarrés, Augusto Campos (Isaac Ramos, 46’), Pau (Carrasco, 46’), Carlos Gómez, Kanteh, Carlos González (Redondo, 46’), Cristian Romero, Izar.

GOLS: 28’ Daniel (0-1), 33’ Nil (0-2), 37’ David (3-3), 55’ Carlos Gómez (1-3), 80 Albert Sánchez (2-3), 85’ Aleix Tarrés (3-3).

Derrota de La Llàntia

La Llàntia, que venia de sumar una victòria molt important a casa, va perdre 3-1 al camp del Besòs Baró de Viver, un altre equip que també lluita per evitar el descens. Els locals es van avançar a la primera part de penal, però a la represa Oumar va fer la igualada en el 55’. Poc va durar l’alegria mataronina, ja que 9 minuts més tard van encaixar el 2-1 i ja a les acaballes del partit el Besòs va fer el definitiu 3-1 de penal.

BESÒS BARÓ DE VIVER – LA LLÀNTIA 3-1

LLÀNTIA: Daniel, Carmona (Oriol Llop, 33’), Bilal (Artero, 56’), Ibrahima, Sergio Cobo, Israel Martínez, Antonio Muñoz, Vela (Leiton, 70’), Oumar, Sergio López, Said.

GOLS: 33’ Raul (1-0), 55’ Oumar (1-1), 64’ Max (2-1), 77’ Samuel (3-1).