El CE Mataró trenca la mala ratxa

L'equip groc-i-negre sense fer un bon partit ha derrotat el cuer i surt dels llocs de descens

El CE Mataró tenia un partit molt important, ja que rebia el Molletense, que era el cuer de la categoria però venia animat després de fer dos bons resultats i amb ganes de puntuar, i, tot i no fer un partit brillant, l'ha solucionat amb èxit guanyant tres punts molt valuosos que li permeten sortir dels llocs de descens.

La primera part ha estat molt fluixa per part de l'equip groc-i-negre que gairebé mai ha tingut la pilota, però que ha tingut la sort d'aprofitar l'única ocasió de gol, que ha sorgit d'una pilota llarga en la qual la defensa visitant ha badat i Cristian ha aprofitat per plantar-se sol davant el porter i superar-lo amb un toc suau per sobre. Això era al quart d'hora i després el domini ha estat absolut per part del Molletense que ha tingut alguna ocasió clara i ha reclamat un penal en un embolic dins l'àrea. El centre del camp local pràcticament no existia, tot i el treball habitual de Fiti, i tot el joc local es basava en buscar alguna pilota llarga que pogués aprofitar algun dels quatre davanters que hi havia a l'onze inicial, però això pràcticament només ha succeït en la jugada del gol.

CE Mataró 2-0 Molletense

A la represa, José M. Polo ha posat al camp Sergi Sànchez i la cosa ha millorat molt, tot i que ben aviat ha hagut de passar a la línia defensiva per lesió d'Hèctor Urbano, però aleshores ha entrat Víctor que també ha donat molta solidesa al centre del camp. A poc a poc el Molletense ha anat baixant en la seva pressió i el Mataró ha trobat espais, i poc abans del final ha arribat un penal clar, tot i que innecessari, de l'equip visitant, que Aitor ha transformat en el segon gol.

Després Javi Bustos, gràcies a una excel·lent passada a l'espai d'Uri, i Baba després d'una assistència de Bustos, han tingut dues immillorables ocasions per tancar el partit però els seus xuts han sortir desviats. Per sort no han fet falta aquests gols i els tres punts s'han quedat a casa, després que el Mataró aconseguís mantenir el zero a la seva porteria, cosa que no passava des de feia sis partits.

CE MATARÓ 2-0 MOLLETENSE

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy, Hèctor Urbano (Víctor 65'), Isma, Aitor Gonzàlez, Kiku (Sergi Sànchez 46'), Fiti, Cristian (Ousman 67'), Sergio Urbano (Javi Bustos 7'), Rodri, Uri (Baba 85').
GOLS': 16' CRISTIAN (1-0); 77' AITOR GONZÀLEZ de penal (2-0).


CE Mataró 2-0 Molletense