Victòria necessària de La Llàntia

La Mataronesa va salvar un punt en el 95' i el Cirera va perdre a fora

Cirera-La llantia

La Llàntia va sumar un triomf de vital importància a casa davant un rival directe que fa que l’equip verd i blanc agafi tres punts de distància dels llocs de descens. Els mataronins es van haver de refer del matiner gol del Canyelles que es va avançar al minut 6’ de partit.

Sergio Cobo va fer la igualada pocs minuts després, però el gol de la victòria no va arribar fins al minut 80’ quan novament Cobo va superar el porter rival i va fer embogir a la parròquia local.

LA LLÀNTIA – CANYELLES 2-1

LLÀNTIA: Mahamadu, Masero, Jerreh  (Cristian Fernández, 54’), Sergio Cobo, Israel Martínez, Antonio Muñoz (Bilal, 70’), Sergio Gutierrez, Vela, Oumar, Diallo, Said.

GOLS: 6’ (0-1), 19’ Sergio Cobo (2-1), 80’ Sergio Cobo (2-1).

Empat in extremis

La Mataronesa va empatar a casa 1-1 davant el Besòs Baró de Viver, un partit que va tenir perdut més de 90 minuts. Els visitants es van avançar quan només s’havien disputat dos minuts de joc, i aquest gol va fer que els mataronins sempre anessin a remolc.

A la segona part el conjunt arlequinat va buscar el gol amb ímpetu, i això va fer que el Besòs tingués diverses ocasions al contraatac per sentenciar el partit, però els davanters visitants, un cop rere un altre, es van topar amb un inspirat Pedro que va mantenir viu al seu equip fins al final. El gol de l’empat va arribar en el minut 95’ de joc, quan ja a la desesperada, Navarro, des de mig camp, va penjar una pilota a l’àrea que va controlar Palanco per assistir a Alvero perquè fes la igualada.

MATARONESA – BESÒS BARÓ DE VIVER 1-1

MATARONESA: Pedro, Alvero, Isaac, Hassan (Mosquera 80’)), Palanco, Campaña (Jurado 46’), Pompido (Diego 70’), Koke (Miguel 15’), Musta, J. Albert (Navarro 70’), Manolo i Rafa.

GOLS: 2’ Oriol (0-1), 95’ Alvero (1-1).

Un Cirera minvat per les baixes cau al camp del tercer classificat

El Cirera va perdre 2-0 al camp de la Fundació Hermes, el tercer classificat i un dels equips que lluita per l’ascens. Els grocs que van viatjar amb moltes baixes i que només tenien tres jugadors de camp a la banqueta, van encaixar el primer gol abans de la mitja hora de joc. I tot i que fins al descans i en els primers minuts de la segona part els mataronins van buscar l’empat, després del segon gol local el partit va quedar sentenciar.

FUNDACIÓ HERMES – UD CIRERA 2-0

CIRERA: Carrión, Albert Sanchez, Remo, Augusto Campos, Pau (Isaac Ramos, 72’), Carlos Gómez, Kanteh, Carlos González, Cristian Romero, Joel Pérez, Izar.