El CE Mataró no es refà i torna a caure a casa

Els groc i negres han perdut quatre dels cinc darrers partits

  • Diumenge, 24 Gener 2016 19:07

Mataro-Junquera

El Club Esportiu Mataró no ha pogut començar bé la segona volta i es veu relegat fins a la 14a plaça, fregant els llocs de descens directe. Els groc i negres no han sabut aprofitar el fet de tornar a jugar a casa i han caigut per segona setmana consecutiva (i quarta en les cinc darreres jornades), aquest cop contra la Jonquera, pel mateix resultat que en l'estrena del campionat a l'Alt Empordà i amb un guió molt semblant.

La primera meitat ha estat especialment ensopida, sense cap ocasió clara de gol i amb els jonquerencs ben tancats al darrere. El Mataró tenia la pilota, però costava molt crear ocasions de gol i l'únic avís ha estat un xut molt llunyà d'Aitor que ha sortit per sobre del travesser.

La Jonquera en té prou amb dues ocasions

La segona meitat ha començat igual, però el conjunt visitant ha sabut aprofitar la seva primera ocasió de gol per avançar-se. Ha estat una falta lateral, ben rematada de cap per Jordi. Llavors el Mataró ha avançat línies a la cerca de l'empat, i això ho ha sabut aprofitar de nou el conjunt visitant mitjançant Bassols, que ha superat la defensa trencant el fora de joc i superant Joel amb un bon xut. Un gol que ha caigut com una galleda d'aigua freda, ja que ha arribat quan es veia un millor joc del Mataró.

El Mataró ha seguit abocat a l'atac, però no ha estat fins al minut 90 quan un penal per mans l'ha transformat Sergio Urbano amb l'1 a 2. Durant uns instants s'ha somiat amb un altre gol in extremis, però només hi ha hagut temps per penjar una pilota quan l'àrbitre ha assenyalat el final del matx.

CE MATARÓ 1-2 UE LA JONQUERA

CE MATARÓ: Joel, Willy, Kiku, Isma, Abel Moreno (Raul, 79'), Parri (Sergi, 66'), Fiti, Aitor González (Ousman, 79'), S.Urbano, Rodri (Víctor, 66') i Bustos (Uri, 46').
GOLS: 65' Jordi (0-1); 73' Bassols (0-2); 91' SERGIO URBANO, de penal (1-2).