El Cirera s’emporta el derbi

Els grocs van guanyar 3-1 a La Llàntia i s’allunyen del descens

Cirera-La llantia

La UD Cirera es va emportar el derbi mataroní de 2a Catalana davant La Llàntia en un partit intens i calent que no es va resoldre fins al darrer quart d’hora de joc. Després d’aquest triomf 3-1 el Cirera respira tranquil a la classificació, mentre que La Llàntia haurà d’esperar a veure què fan els seus rivals per saber si acaba la jornada en llocs de descens.

En el minut 2’ de joc el Cirera es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Carlos González. Després d’aquest matiner gol, tot feia pensar que el partit seria elèctric, amb gols i amb ocasions a banda i banda. Però a mesura que van anar passant els minuts, el partit es va anar escalfant i les aturades van ser constants.

Tot i no veure’s un joc brillant, el partit va anar guanyant en emoció alhora que corria el temps i s’acostava el final. En el 78’ amb els visitants amb un home menys, el Cirera va fer el 2-0 gràcies a la diana d’Albert Rubio. La Llàntia no es va venir avall i dos minuts més tard Antonio Muñoz retallava distàncies. Però l’alegria visitant va durar només tres minuts, el que va trigar a marcar el Cirera mitjançant Angel Vega que va significar el definitiu 3-1.

UD CIRERA – LA LLÀNTIA 3-1

CIRERA: Antonio, Albert Sanchez, Remo (Añeix Tarrés, 65’), Albert Rubio, Othman (Pau, 60’), Carlos Gómez, Kanteh, Carlos González (Vega, 65’), Cristian Romero, Joel Perez (David, 86’), Izar Anes (Augusto Campos, 54’).

LA LLÀNTIA: Mahamadu, Llop, Masero, Israel Martínez, Pereira (Muslera, 54’), Vela, Oumar, Diallo, Antonio Muñoz, Cristian Fernández (Ibrahima, 54’), Sergio López.

GOLS: 2’ Carlos González (1-0), 78’ Albert Rubio (2-0), 80’ Antonio Muñoz (2-1), 83’ Angel Vega (3-1).