La Mataronesa s’emporta el derbi

El conjunt arlequinat guanya 1-3 al camp del Cirera

cirera-mataronesa

El partit va començar sense un dominador clar, amb els dos equips mesurant les seves forces. En el minut 15’ Joel, de cap, va fer el primer gol de la Mataronesa després d’aprofitar un rebuig del porter local. Després del gol encaixat, el Cirera va continuar  amb el seu joc per bandes disposant de diverses ocasions clares per empatar el matx. Però no va ser fins al minut 36’ de joc que va arribar l’empat, quan Carlitos va connectar un fort xut des de fora de l'àrea fent impossible l'estirada de Paco.

A la segona part el Cirera va sortir decidit a donar la volta al marcador i va disposar de diverses ocasions per avançar-se, mentre la Mataronesa, molt ordenada en totes les seves files, es defensava i esperava la seva ocasió al contraatac. I quan el 2-1 estava més a prop, va arribar el segon gol dels visitants. Isaac, després de fer una jugada per banda, va trepitjar l’àrea i va llançar un fort xut que va sorprendre el porter local fent l’1-2.

El Cirera no va abaixar els braços i ho va intentar fins al final. Però va ser de nou la Mataronesa qui va marcar en el 79’ quan Navarro, de vaselina, va fer el definitiu 1 a 3.

UD CIRERA – UD MATARONESA 1-3

CIRERA: Toni, Remo, Pau (Angel, 56’), Othman, Gómez, Tafa (Albert, 65’), Rafa, Carlitos, Romero (Peque, 75’), Joel (Ibu, 75’), Izar i J. Pablo.                                           MATARONESA: Paco, Alvero, Isaac (Diego, 84’), Hassan, Navarro, Palanco (Musta, 70’), Koke, J.Albert (Campaña, 77’), Manolo (Pompido, 46’), Joel, Miguel i Demian.

GOLS: 0-1 Joel (14’), 1-1 Carlitos (36’), 1-2 Isaac (54’) i 1-3 Navarro (79’).

La Llàntia treu un valuós empat del camp del 5è classificat

La Llàntia una setmana més continua fora dels llocs de descens després d'empatar al camp del filial de l'Europa, un dels equips de la zona alta. Els mataronins es van avançar primer, però els locals van igualar el matxa la segona part.

EUROPA B - AD LA LLÀNTIA 1-1

LLÀNTIA: Daniel, Sergi, Llop, Masero, Ibrahima, Sergio Cobo, Israel Martínez, Vela, Diallo, Muñoz, Sergio López..
GOLS:  37' Israel Martínez (0-1), 52' Camps (1-1).