Tercera victòria seguida de la Mataronesa

El conjunt arlequinat escala fins a la 9a posició mentre que La Llàntia cau en zona de descens

Mataronesa 3

Nova victòria de la Mataronesa que va guanyar 0-1 al camp de la Gramenet, un rival directe per la permanència. Amb aquesta victòria, el conjunt arlequinat ja porta tres jornades seguides guanyant i s’allunya dels llocs de descens. Els mataronins acaben aquest 2015 amb 20 punts i en novena posició.

La primera meitat va ser molt tàctica i amb poques ocasions de gol i això va fer que s’arribés al descans amb empat a zero gols. A la represa la Gramenet va disposar de dues clares ocasions per avançar-se en el marcador, però el porter Rafa, amb dues grans intervencions, ho va evitar.

L’únic gol del partit va arribar en el minut 76’ de joc quan Pompido va fer el gol de la victòria del conjunt mataroní. Ja en els darrers minuts, amb els locals molts crispats, hi va haver ball de targetes i la Gramenet va acabar jugant amb 9 sense poder evitar la derrota.

GRAMENET - UD MATARONESA 0-1

MATARONESA: Rafa, Alvero, Issac (Diego, 75’), Hassan, Navarro, Ito (Palanco, 89’), Koke, Musta (Tavero, 87’), J. Albert, Manolo, Joel (Pompido, 75’) i Paco.
GOLS: 76’ Pompido (0-1).

Derrota in extremis de La Llàntia

La Llàntia no aixeca cap i aquest passat cap de setmana va perdre en el darrer minut al camp del Lloreda de Badalona. Els locals es van avançar a la primera part, però els mataronins no es van rendir i després de molta insistència van aconseguir el gol de l’empat en el 89’. Semblava que el partit acabaria amb empat, però a la jugada següent el Lloreda va fer el definitiu 2-1 que deixava glaçat al conjunt mataroní.

LLOREDA - LLÀNTIA 2-1

LLÀNTIA: Dani, Llop, Masero (Aitor Moreno, 70’), Artero, Delfin (Cristian, 46’), Camara, Sergio Cobo, Israel Martínez, Sergio Gutiérrez (Carmona, 46’), Oumar, Muñoz.
GOLS: 26’ Lorenzo (1-0), 89’ Israel Martínez (1-1), 89’ Alberto (2-1).