Espectacular victòria del Cirera

Va guanyar per 10-5 el Tecnofutbol en partit de 2a Catalana

La UD Cirera va aconseguir ahir una victòria descomunal davant el Tecnofutbol, el penúltim classificat de 2a Catalana, ja que va guanyar per un tempteig tan poc habitual com és un 10-5, i curiosament coincidint en la mateixa jornada que el Real Madrid li ha clavat 10 gols al Rayo, això sí, el Cirera ho ha fet en igualtat de jugadors, ja que tots dos equips han vist dos jugadors expulsats en els darrers deu minuts.

El partit, en el dia en què tornava Remo, que s'ha fet un fart de donar assistències i ha fet un gol, va ser una autèntica exhibició de futbol vertical de l'equip cirerenc que des del moment que es va posar per davant als 12' amb gol d'Aleix Tarrés "Peque", va disposar de molts espais que van aprofitar amb un percentatge d'encert ben poc habitual en un camp de futbol de qualsevol categoria, almenys pel que fa a primers equips. I els gols van anar caient i al descans dominaven per 7-1.

Després, a la represa, fins i tot per un moment s'ha pensat que els visitants es podrien ficar al partit, ja que faltant 17 minuts s'han posat amb 8-5. Però en els darrers instants el Cirera ha marcat dos gols per arrodonir la desena.

UD CIRERA 10-5 TECNOFUTBOL

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Deivid (Ibu 53'), Remo, Agus Campos, Carlos Gómez, Toni Redondo, Àngel Vega, Pau Hernàndez (Othman 53'), Cristian, Aleix Tarrés "Peque" (Juan Pablo Pineda 81'), Izar (Rafa Auñón 21').
GOLS: 12' PEQUE (1-0); 18' ANGEL(2-0); 19' PEQUE (3-0); 25' ANGEL (4-0); 36' ANGEL (5-0); 43'  AGUS (6-0); 44' ANGEL (7-0); 45' (7-1); 53' (7-2); 55' REMO (8-2); 65' (8-3); 70' (8-4); 73' (8-5); 88' OHTMAN (9-5); 89' JUAN PABLO (10-5).