El CE Mataró veu trencada la seva bona ratxa

Després de vuit partits sense perdre ha caigut derrotat per la mínima a Tona

El CE Mataró tenia un difícil compromís al camp del Tona, un dels equips que estan a la part alta de la taula i, com si l'aturada pel Pont no li hagués anat massa bé, va caure derrotat per la mínima (3-2) veient així trencada la seva bona ratxa de vuit partits sense perdre.

El partit va començar amb un Mataró molt ambiciós, com sempre intentant construir bon futbol i a més amb la sort d'avançar-se amb un gol molt matiner del golejador Rodri que va rematar una centrada d'Aitor. Però l'equip local de seguida va empatar, després d'una jugada embolicada dins l'àrea mataronina.
Fins al descans el partit va estar igualat i la millor ocasió la va tenir Aitor, però un defensa va salvar sota pals quan ja es cantava el gol.
A la represa el Mataró va dominar la situació, però dues jugades desgraciades van tombar el marcador. Primer el Tona es va avançar després d'una possible falta d'un davanter sobre Hèctor Urbano i dos minuts més tard va marcar el tercer arran d'un penal en el qual Hèctor Urbano a més va ser expulsat.
Ja amb dos gols per sota i en inferioritat, la cosa s'ha complicat, però de tota manera el Mataró ho ha intentat i Ousman va reduir distàncies quan quedaven sis minuts, però no va ser possible empatar, tot i que l'equip de Polo es va abocar sobre l'àrea local.

Tot i la derrota el Mataró continua en novè lloc però ha estat atrapat per l'Andorra. La setmana vinent rep el Martinenc que és el setè classificat amb 4 punts més.

TONA 3-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Willy, Abel Moreno (Parcerisas 76'), Hèctor Urbano (expulsat als 65'), Isma, Parri (Víctor Hernàndez 76'), Fiti, Sergi Sànchez (Ousman 65'), Cristian (Sergi Urbano 65'), Rodri i Aitor.
GOLS: 5' RODRI (0-1); 8' Matas (1-1); 63' Juanes (2-1); 65' Pla de penal (3-1); 84' OUSMAN (3-2).