Aitor González: "Superat el període d'adaptació l'equip ha anat amunt"

Parlem amb Aitor González, jugador del CE Mataró

  • Divendres, 04 Desembre 2015 10:21

Aitor González

Aquesta setmana hem volgut parlar amb Aitor González, jugador del CE Mataró que la setmana passada va fer dos dels gols de la victòria del seu equip davant l'Abadessenc.

Com valores el rendiment de l’equip en el que portem de temporada?

La veritat és que la temporada està anant com ens esperàvem, sabíem que teníem molts jugadors que mai havien jugat en aquesta categoria i que primer de tot havíem de tenir un període d’adaptació. Però un cop superat aquest període, on ens va costar una mica puntuar, l’equip s’ha assentat a la nova categoria i hem anat cap a dalt. Érem coneixedors que l’equip tenia qualitat suficient per competir perfectament a 1a Catalana i finalment els últims resultats aconseguits ho han certificat.

Vau començar perdent dos partits, després van venir una sèrie d’empats, però ara porteu vuit jornades sense perdre i tres victòries consecutives. Teniu el líder a només 5 punts. Veus l'equip lluitant per l’ascens?

Ara és molt aviat per parlar d’això. És veritat que estem a només cinc punts del líder, però també és cert que només tenim sis punts d’avantatge sobre els llocs de descens. Nosaltres el que hem de fer és anar pas a pas sumant punts i aconseguir la permanència al més aviat possible, perquè aquest és el nostre objectiu. Som un equip nou a la categoria amb una plantilla jove i la permanència és l’únic objectiu que ens hem marcat. Ara, tampoc renunciarem a res, si el mes de març hem certificat la salvació i estem a dalt lluitarem per tot, però ara encara és aviat per parlar d’això.

Com dius sou una plantilla jove, per tant el marge de millora d’aquest equip encara és molt gran?

Sí, tenim una plantilla jove amb poca experiència en aquesta categoria però amb talent suficient per competir amb els equips de la zona alta de la taula. Som un grup ambiciós i, amb el projecte que està portant a cap el club, podem tenir uns anys molt bons de futbol i aspirar a grans fites.

Amb cinc gols ets el segon màxim golejador de l’equip, com et van les coses a nivell individual?

Jo, juntament amb altres companys com Urbano i Rodri, som dels pocs que coneixem aquesta categoria i que hem d’aportar experiència al grup. La veritat és que cada cop em sento millor i estic intentant ajudar en tot el que puc a l’equip, sobretot a pilota parada que és una de les meves especialitats.

L’altre dia vas fer dos gols i s’ha comentat que podrien haver estat obra del mateix Messi. Què et sembla aquesta comparació?

És totalment exagerada aquesta comparació. Ningú es pot comparar amb Messi. Sí que és cert que van ser dos gols molt macos i que un va ser semblant als que fa ell, arrencant des de la dreta i fent una paret amb el nou.

fu mataro-vilassar