La Mataronesa es retroba amb la victòria

El Cirera va empatar per tercera setmana consecutiva i La Llàntia va perdre al camp d’un dels líders

MATARONESA

Després de sis derrotes consecutives, la Mataronesa es va retrobar amb el triomf guanyant 0-2 al camp del Martinenc B, el cuer de la categoria i un rival directe dels tres equips mataronins per la permanència. El Cirera va ser l’altre conjunt mataroní que va puntuar aquesta setmana, després d’empatar a casa amb el Canyelles, el penúltim classificat. Tercer empat consecutiu del conjunt groc a qui aquesta temporada li està costant molt guanyar al seu camp on fins ara només ha sumat una victòria. Per últim, poca cosa va poder fer La Llàntia al camp del Sant Juan Montcada on va perdre 5-0 davant un dels líders de la categoria.

MARTINENC B - MATARONESA 0-2

MATARONESA: Rafa, Xavi, Koke, Miguel (Hassan, 46’), Manolo, Navarro, J. Albert, Comas (Joel, 80’), Musta (Issac, 46’ ), Pompido (Palanco, 46’), Ito  (Campaña, 71’ ), Diego, Pedro.
GOLS: 46’ Ito 0-1, 59’ Issac 0-2.

Durant la primera part el conjunt arlequinat no va trobar la manera de superar l’atapeïda defensa local que no deixava maniobrar al mig camp mataroní. A la segona part tot va ser més fàcil, Ito va fer el 0-1 en els primers instants i a partir d’aquí el Martinenc va avançar línies i els mataronins van trobar més espais al contraatac. Minuts més tard Issac va aconseguir el 0-2 després de culminar en gol una gran jugada col·lectiva. Amb aquest marcador els locals van buscar la remuntada a la desesperada, però els mataronins es van defensar bé i no van donar opcions al rival.

UD CIRERA - FC CANYELLES 1-1

CIRERA: Antonio, Albert, Vega (Oyhman, 70’), Rubio, Aleix (Carlos González, 16’), Augusto, Carlos Gómez (Ibu, 64’), Redondo, Cristian Romero, Joel, Izar Anes.
GOLS: 33’ Angel Vega (1-0), 85’ Salvador (1-1).

Tercer empat consecutiu del Cirera que aquesta setmana va empatar a casa davant el Canyelles, un dels equips que es troba a la cua de la classificació i que serà un rival directe dels mataronins per la permanència. El Cirera es va avançar en el minut 33’ gràcies a un gol d’Angel Vega, però després no va saber rematar la feina amb un segon gol i els visitants van aconseguir l’empat en el 85’ deixant glaçat l’equip local.

SAN JUAN MONTCADA - LA LLÀNTIA 5-0

LLÀNTIA: Daniel, Masero, Artero, (Gutiérrez, 46’), Delgin, Sergio Cobo (Vela, 70’), Israel Martínez (Javier Fernàndez, 70’), Pereira, Oumar, Mamadou (Ibrahima, 57’), Muñoz, Sergio López (Oriol Llop, 57’).

Poca cosa va poder fer La Llàntia al camp d’un dels líders de la categoria. En el minut 10’ de joc els locals van fer el primer gol del partit i a partir d’aquí els mataronins sempre van anar a remolc. El segon gol dels de casa no va arribar fins ben entrada la segona part, però a partir d’aquí el conjunt verd i blanc va buscar la remuntada a la desesperada i es va acabar emportant una maneta.