El CE Mataró sentencia el cuer amb dos gols a cada part

L'equip groc-i-negre ja encadena tres victòries seguides i vuit jornades sense perdre

El CE Mataró ha guanyat de forma molt solvent el cuer de la 1a Catalana, donant mostra de clara superioritat, que ha materialitzat amb quatre bons gols de bonica factura, dos en cada part.

Des de bon començament s'ha vist un Abadessenc que no venia a tancar-se i que situava la defensa força avançada, i un Mataró, controlant molt bé el centre del camp amb Parri, Fiti i Baba, esplèndids, i que intentava sorprendre'l amb pilotes llargues que creaven cert perill. Arrel d'una d'elles hi ha hagut una falta prop del córner dret i Aitor l'ha aprofitat per marcar el primer gol superant la tanca i clavant la pilota a la base del primer pal. I poc després en una altra, Baba ha rebut la pilota dins l'àrea, l'ha aguantat i ha cedit endarrere perquè Cristian afusellés el porter per marcar el segon.

Dos gols a cada part

A la represa l'equip visitant encara ha obert una mica més les línies però la defensa local estava molt segura i també Joel en els intents de xuts llunyans de l'equip visitant. I a la meitat d'aquest segon període ha vingut l'estocada definitiva, quan Aitor ha engaltat un bon xut que ha aturat el porter però la pilota ha anat a peus de Sergi Urbano, que acabava d'entrar, que primer ha amagat el xut i després ha definit de forma magistral amb un toc suau.

I la cirereta del pastís l'ha posat Aitor quan faltaven vuit minuts per acabar, venint des de la dreta (per entendre'ns com fa en Messi), ha col·locat la pilota per l'escaire del pal llarg, poc després que en una jugada semblant hagués xutat a la base del primer pal.

CE MATARÓ 4-0 ABADESSENC

CE MATARÓ: Joel, Willy, Isma (Antonio 74'), Hèctor Urbano, Abel Moreno, Parri (Sergi Sànchez 74'), Fiti, Baba (Osuman 82'), Cristian, Rodri (Sergi Urbano 69'), Aitor (Ariño 82').
GOLS: 22' AITOR GONZÁLEZ (1-0); 26' CRISTIAN (2-0); 69' SERGI URBANO (3-0); 82' AITOR GONZÁLEZ (4-0).