Per fi arriba la primera victòria del CE Mataró a casa

Un golàs d'Ousman ha derrotat l'Andorra en un molt bon partit de l'equip groc-i-negre

Ousman

El CE Mataró per fi ha aconseguit la seva primera victòria a camp propi, després de derrotar l'Andorra per 2-1 gràcies a un gran gol d'Ousman des de fora de l'àrea que ha fet justícia al molt bon partit de l'equip de José M. Polo que ha merescut guanyar l'equip andorrà per una diferència més àmplia. L'equip local tenia algunes baixes importants de titulars en els darrers partits (Willy, Hèctor Urbano, Parri) que afectaven sobretot a la defensa i el centre del camp, però els que han entrat han respost bé i l'equip s'ha mostrat superior, sobretot a la segona part, a l'equip visitant.

A la primera part el Mataró ha sortit amb més empenta que en altres ocasions i després de tres bones aproximacions a l'àrea que no han trobat culminació, abans del quart d'hora ha arribat el primer gol quan Cristian ha recuperat una pilota i ha fet una bona assistència a Rodri que ha finalitzat molt bé creuant per ras al segon pal davant la sortida del porter andorrà. Per primera vegada aquesta temporada el Mataró s'avançava en el marcador en un partit jugat al seu camp, ja que en tres dels altres partits havia marcat primer l'equip visitant i en els dos darrers no hi va haver gols. Però l'alegria ha durat poc perquè deu minuts més tard en una pilota penjada una rematada de cap del lateral dret visitant ha servit per empatar el partit.

Fins al descans el joc ha continuat molt obert amb els dos equips buscant el gol, amb un parell d'ocasions per al davanter centre visitant i una altra per Ousman, però s'ha arribat al descans amb l'empat a un gol.

Domini clar a la segona meitat

A la represa l'equip local ha anul·lat pràcticament el joc de l'equip visitant, amb una forta pressió dels laterals (molt bé tots dos) i centrecampistes, sobretot amb Fiti impressionant en la seva incansable tasca a la zona ampla. Ell ha tingut la primera clara ocasió després d'una bona combinació amb Aitor però el seu xut l'ha blocat bé el porter visitant. Però poc després i en una jugada aparentment sense perill ha arribat el que seria el gol de la victòria, quan Ousman ha engaltat un xut des de 30 metres que s'ha colat per l'escaire fent inútil l'estirada del porter visitant.

Gol Ousman

A partir d'aquí el Mataró ha continuat disposant de bones ocasions, mentre que l'Andorra pràcticament no arribava a l'àrea més que en alguna pilota penjada. Sergi Urbano ha tingut als seus peus el gol de la tranquil·litat, després d'una gran assistència d'Ousman, però ha volgut picar per sobre del porter i no l'ha tocada bé. Després, el mateix Urbano, en una rematada de cap a la sortida d'un córner, i Víctor, que reapareixia, en un xut en bona posició que li ha sortit alt, haguessin pogut també fer el tercer gol que mereixia el joc de l'equip groc-i-negre. Però almenys s'han aconseguit els tres punts, que serveixen perquè el Mataró pugi quatre llocs a la classificació, fins a la desena plaça.

CE MATARÓ 2 - 1 ANDORRA

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Isma, Albert Pintor, Abel Moreno, Aitor, Sergi Sànchez (Víctor Hernàndez 78'), Fiti, Baba, Ousman (Marc Aranyó 83'), Rodri (Sergi Urbano 67') i Cristian.
GOLS: 13' RODRI (1-0); 24' Víctor Hugo (1-1); 56' OUSMAN (2-1).