El CE Mataró empata a zero a casa per segona setmana consecutiva

La defensa es mostra segura, el mig camp sòlid, però la davantera innocent

El CE Mataró ha empatat sense gols davant el Lloret, equip que estava i continua estant un punt per sobre a la classificació, repetint el resultat que havia fet el passat diumenge davant el Sants. Per tant els aficionats del club groc-i-negre han vist 3 hores de futbol... i cap gol, i de moment encara no ha vist guanyar el seu equip aquí a Mataró, on ja porta quatre empats seguits, després de la derrota en el partit inaugural davant el Manresa.
Però per altra part, si es mira l'aspecte positiu, cal dir que l'equip de Jose M. Polo ja encadena quatre jornades sense perdre, cosa que només poden dir en aquesta categoria, els que ara ocupen la posició de líder, el Manresa i el Mollet.

Mataro-Lloret

El partit d'avui ha estat més intens que no pas de qualitat, i hi ha hagut una part per a cada equip, a la primera l'equip de La Selva ha dominat molt més, pressionant molt i tancant en alguns moments el Mataró a la seva àrea i en canvi a la segona part l'equip groc-i-negre ha controlat molt millor la situació amb una tasca impressionant de Parri i Fiti, ben ajudats per Baba, al centre del camp, i amb una defensa molt segura que gairebé no ha deixat que l'equip visitant arribés a l'àrea amb perill. Però ni uns ni els altres han estat encertats per aprofitar el seu domini i fer pujar gols al marcador, amb davanters força innocents.

Xut Fiti

Tot i que, com hem dit el domini era clarament de l'equip lloretenc, que hi posava molta més intensitat, les dues primeres ocasions han estat per al Mataró, primer quan Rodri, en un u contra u amb el porter, ha xutat desviat i després que Isma ha xutat molt bé una falta obligant Juki a fer una gran aturada. Però en el tram final d'aquesta primera part han estat els visitants els que han disposat de dues clares ocasions, quan Xavi Martínez, completament sol, ha xutat fora i després quan Puntí ha xutat en bona posició aturant Pol, que ha estat molt segur tant sota pals com en les pilotes aèries en tot el partit.

Mataro-Lloret

A la represa ha estat Pol qui s'ha hagut de lluir als 6 minuts aturant un xut de falta llunyana a càrrec de Pol Gómez, però a partir d'aquí l'equip local ha controlat la situació, mentre que el Lloret baixava clarament el seu ritme de pressió, tot i els canvis que anava fent, i ha disposat de bones ocasions dintre l'àrea, però ni Rodri, ni Baba, ni Ousman han aconseguit rematar amb encert en posició clara de gol, i el marcador no s'ha mogut.

CE MATARÓ - LLORET 0-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy, Hèctor Urbano, Isma, Abel Moreno, Parri, Fiti, Baba, Ousman (Marc Aranyó 71'), Rodri (Izar 80'), Cristian.