Segona derrota consecutiva de la Mataronesa

El conjunt arlequinat va començar guanyant però va acabar perdent 1-4

Mataronesa-llantia

Segona derrota seguida, i quarta jornada consecutiva sense guanyar de la Mataronesa, que va perdre a casa 1-4 davant la Guineueta, un dels candidats a lluitar per l’ascens a 1a Catalana, en un partit on el conjunt arlequinat va marxar molt molest amb l’actuació arbitral. Els mataronins es van queixar de dos penals no assenyalats, un a cada a part, i d’una agressió que va patir el seu central Koke que va acabar amb només una targeta groga pel jugador visitant.

El partit es va posar de cara per a la Mataronesa quan en el minut 11’ Isaac feia l’1 a 0 després d’aprofitar una assistència de Palanco. El partit estava controlat, però en una jugada aïllada Hassan va cometre penal sobre un rival i els barcelonins no van desaprofitar l’ocasió per empatar el partit. I abans d’arribar al descans, els barcelonins van fer l’1 a 2 gràcies a llançament de falta directa de Daniel.

Només començar la segona part, Zaka va tenir l’empat, però va perdonar i tot seguit els visitants van fer el tercer gol. Aquest gol va deixar glaçats als locals que van tardar una bona estona a reaccionar i posar setge a la porteria rival, però aquest no era el dia de la Mataronesa i el gol de l’esperança no va arribar. Més sort van tenir els visitants que van fer el definitiu 1-4 en una ràpida acció de contraatac.

MATARONESA - GUINEUETA 1-4

MATARONESA: Rafa, Alvero, Issac, Hassan (Ito, 75’), Navarro, Palanco, Alejandro (Zaka, 46’), Koke, Musta (Joel, 75’), Joan Albert (Tavero, 66’), Miguel, Pompido i Paco.
Gols: 11’ Issac (1-0), 21’ Daniel (1-1), 36’ Daniel (1-2), 48’ Mones (1-3) i 83’ Estevez (1-4).