El CE Mataró continua sense guanyar a casa

El Sants ha tret un just empat sense gols del Municipal del Centenari

El CE Mataró rebia la visita de tot un històric del futbol català com és la UE Sants, però l'equip groc-i-negre venia de guanyar la setmana passada a l'Escala i era el dia de la presentació de tots els equips de l'entitat, per tant semblava la situació ideal per poder aconseguir la primera victòria a camp propi, on fins ara només ha pogut empatar dos partits i guanyar-ne un altre, però no ha pogut ser i, tot i haver aconseguit per primera vegada mantenir la seva porteria a zero, tampoc n'ha marcat cap i s'ha hagut de conformar amb un empat sense gols, davant un bon rival, que ha repetit el resultat de la darrera visita ara fa dues temporades a 2a Catalana.

El conjunt barceloní ha començat amb força, buscant el gol amb insistència, i al minut 10 ja havia tingut dues bones ocasions, la segona obligant a una bona aturada de Joel. A poc a poc el Mataró ha anat controlant millor la situació, però no ha arribat amb molt de perill i l'únic xut entre els tres pals ha vingut d'una falta llançada per Aitor Gonzàlez que ha aturat el porter visitant.

Mataro-Sants


La segona meitat ha començat com la primera, amb l'equip visitant fregant el gol en el primer quart d'hora amb dos xuts perillosos que han fregat el pal esquerre i el travesser, i després amb un altre de Navarro que ha aturat de nou Joel, que ha estat molt bé sota pals. Passada aquesta bona fase del Sants, el Mataró ha fet canvis i s'ha arribat per primera vegada amb cert perill amb un xut de Baba des de la frontal que ha aturat el porter visitant i poc després amb un de Parri que ha anat a tocar al travesser. En els darrers minuts s'ha seguit buscant el gol, però aquest no ha arribat i el partit ha acabat amb un empat just.

Mataro-Sants

CE MATARÓ - UE SANTS 0-0

CE MATARÓ: Joel, Willy, Hèctor, Isma (Pintor 69'), Aitor Gonzàlez, Parri, Sergi Sànchez, Baba, Ousman (Izar 82'), Rodri (Cristian 69'), Marc Aranyó (Uri 59').