Tercera derrota consecutiva del Cirera

Els grocs perden 3-1 al camp San Juan Montcada

cirera-manresa

La UD Cirera no aixeca el cap, i després de perdre aquesta setmana davant el San Juan Montcada, encadena tres derrotes seguides i ja porta quatre jornades sense conèixer la victòria. Després de sumar només 4 dels 15 darrers punts els grocs són dotzens a la classificació amb només 7 punts.

Els locals es van avançar en el minut 12 de joc i aquest gol tan matiner va fer que el Cirera sempre anés a remolc. Després que la primera part acabés amb 1-0, a la segona s’esperava la reacció cirerenca, però quan només es portaven jugats tres minuts, el San Juan va fer el 2-0. David López va escurçar diferències, però en els darrers minuts amb el Cirera llançat a l’atac, els locals van trobar espais per sortir al contraatac i van sentenciar el matx amb el definitiu 3-1.

SAN JUAN MONTCADA - CIRERA 1-3

CIRERA: Juan Pablo, David Jimenez, Albert Sanchez, Castillo, David López (Ayoub, 76’), Pau (Isaac Ramos, 60’), Carlos Gómez, Joel (Ibu, 66’), Redondo, Romero (Othman, 66’).
GOLS: 12’ Torres (1-0), 48’ Tomas (2-0), 67’ David López (2-1), 82’ Crespo (3-1).