Segona derrota de la temporada de la Mataronesa

Un mal inici de partit va condemnar l’equip arlequinat

MATARONESA

La UD Mataronesa va patir la segona derrota de la temporada després de perdre 3-2 al camp de la Fundació Hermes de Barcelona, un dels equips de la zona alta de la taula. Després d’aquest revés, el conjunt arlequinat cau fins a la vuitena posició i abandona la zona noble de la taula.

Els locals només van necessitar sis minuts per aconseguir l’1 a 0. Els barcelonins, amb un joc directe i sense treva, desbordava al conjunt mataroní, que al minut 9’ va rebre el 2 a 0 de penal. Tres minuts més tard va arribar el 3-0 en una jugada on l’equip mataroní va demanar fora de joc. A partir d’aquí els mataronins van reaccionar i van retallar diferències, Palanco va estavellar la pilota en el travesser en un llançament de falta, però Miguel va estar molt atent recollint el rebuig i fent el 3-1 amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat la Fundació Hermes li va donar per complet la pilota a la Mataronesa, que amb un joc de vegades molt directe arribava en comptades ocasions amb perill a l'àrea local. No va ser fins al minut 80 que la Mataronesa va aconseguir el 3-2 quan Palanco va transformar una pena màxima comesa sobre Alvero, quedant-se l'equip local amb deu jugadors. La Mataronesa va buscar l’empat amb més cor que cap i els locals van tirar d’ofici per acabar emportant-se els tres punts.

FUNDACIÓ HERMES - UD MATARONESA 3-2

MATARONESA: Rafa, Alvero, Jurado (Tavero, 11’), Ito, Palanco, Alejandro (Comas, 64’), Zaka, Koke, Joan Albert (Joel, 64’), Manolo (Hassan, 46’), Miguel (Musta, 46’) i Pedro.
GOLS: 6’ Sergio (1-0), 9’ Gabriel (2-0), 12’ Javier (3-0), 14’ Miguel (3-1), 81’ Palanco (3-2).