El CE Mataró pesca tres punts a L'Escala

El Mataró dominava 0-2, però s'ha hagut de guanyar amb un gol d'Uri en el darrer instant

El CE Mataró ha aconseguit una treballada victòria al camp de l'Escala, gràcies a un gol d'Uri en el darrer instant que ha donat els tres punts i que situa l'equip groc-i-negre en una zona més tranquil·la de la taula, en 12a posició, allunyant-se una mica de la zona de descens. A veure si la pròxima visita del Sants pot servir per obtenir la primera victòria a camp propi i s'escalen més posicions...

L'equip groc-i-negre ha jugat molt bé a la primera part i s'ha avançat amb gol d'Ousman, d'un gran xut, per arribar al descans amb avantatge de 0-1. I després Aitor,  poc després de la represa, amb un dels seus llançaments magistrals de falta directa, ha posat el 0-2, però a partir d'allà els empordanesos s'han llançat a l'atac, provocant moltes jugades de perill, sobretot en els córners, i han marcat dos gols per empatar a onze minuts pel final.

Això ha portat a un final dramàtic, amb el partit força trencat, hi ha hagut un pal de Fiti, també una ocasió clara dels locals, però per sort el gol final d'Uri Martínez en el temps afegit, després d'una bona recuperació de Cristian que havia entrat feia poc, i que ha donat la merescuda victòria a l'equip de José M. Polo, que per fi ha tingut sort en el tram final d'un partit.

Gol Uri L'Escala

L'ESCALA - CE MATARÓ 2-3

CE MATARÓ: Joel, Willy, Hèctor, Isma, Aitor, Parri, Fiti, Baba (Sergi Sànchez 80'), Marc Aranyó (Izar 75'), Rodri (Uri 68'), Ousman (Cristian 89').
GOLS: 38' OUSMAN (0-1); 49' AITOR (0-2); 61' Ferrer (1-2); 79' Muniesa (2-2); 90+4' URI (2-3).