El CE Mataró rep un equip encara imbatut

Els mataronins buscaran la primera victòria de la temporada a casa davant el Mollet

CE Mataró 2-2 Vilassar de Mar

Aquest diumenge el CE Mataró rep, a les 17 hores, un altre dels equips de la zona alta, el Mollet, que és, junt amb el líder, un dels dos equips imbatuts de la 1a Catalana i que també és un dels que han rebut menys gols (només 3 en els 5 partits jugats).

La darrera visita del Mollet, que no s’ha de confondre amb el Molletense, es va produir la desgraciada temporada 2010- 11 a Preferent (aquella en la qual el Mataró no va acabar) i la victòria va ser per a l’equip visitant per un contundent 0-4.
Hem de dir però que el club molletenc, fundat l'any 1919, que fa uns anys es va fusionar amb la Fliselina i posteriorment amb el Zona Sur, havia arribat a jugar contra el CE Mataró a la 3a Divisió les temporades 1954-55, amb victòria local per 3-1, i la temporada 1956-57 també amb victòria local per 5-2.
Després els dos clubs van tornar a coincidir a 1a Territorial la temporada 86-87 amb resultat de 2-1 i la temporada 91-92 en la qual l'equip del Mollet va treure un empat a 1 gol.

Ara el Mataró necessita obtenir el primer triomf a casa de la temporada després d’una derrota davant del Manresa i un empat davant del Vilassar de Mar, que haguessin pogut ser empat i victòria.