A La Llàntia es viu un partit espectacular amb vuit gols

L'equip local va empatar contra un històric com és el Montcada

L'AD La Llàntia continua sense guanyar a casa, però almenys el diumenge va aconseguir treure un empat davant un equip històric com és el Montcada, que havia arribat a jugar a la 3a Divisió, després d'un partit espectacular en el qual es van veure vuit gols, i a més amb moltes alternatives que van fer vibrar els aficionats.
Va començar marcant La Llàntia, però en poc més d'un quart d'hora els visitants van capgirar el marcador per posar-lo en un preocupant 1-3. Per sort abans del descans van reduir els llantiencs i això va donar esperances per a la segona part, en la qual l'equip local va recuperar l'olfacte golejador de la temporada passada i també amb un parcial de 3-0 es va posar amb avantatge al marcador. Però quan ja es tastava el triomf els montcadencs van tornar a igualar.

AD LA LLÀNTIA - CD MONTCADA 4-4

AD LA LLÀNTIA: Dani Sànchez, Sergio Carmona (Juanjo 64'), Uri Llop, Artero, Delfín (Sergio 60'), Sergio Cobo (Ibrahima 74'), Isra, Oumar, Ferran, Aitor i Antoni (Mamadou 74').
GOLS: 14' SERGIO COBO (1-0); 16' Encinas (1-1), 20' Encinas (1-2); 35' Pacheco (1-3); 38' ISRA (2-3); 58' OUMAR (3-3); 73' OUMAR (4-3); 80' Roberto (4-4).