Sort diversa a 3a Catalana dels equips mataronins

Victòria del Pla d’en Boet que és quart i derrota inesperada del Liverpool a casa

Pla d'en Boet

Gran inici de campanya del Pla d’en Boet que, tot i ser nou a la categoria, després de cinc jornades disputades són quarts amb 10 punts. Aquest diumenge passat es van imposar a casa 3-1 davant el Turó Peira, un equip que la temporada passada militava a 2a Catalana.

Els grocs van haver de remuntar per sumar els tres punts, els visitants es van avançar a la primera part, i no va ser fins al minut 73’ de joc quan Youness va fer l’empat. Tot seguit Marc Palau en el 82’ i novament Youness en el 88’ va culminar la remuntada del Pla d’en Boet.

PLA D’EN BOET - TURÓ PEIRA 3-1

BOET: Jairo, Carlos, Pera, Valencia, Ruben Cabezas, Youness, Palau, David Cabezas, Tomas Montes (Donoso, 65’), Valle (Fernandez, 65’).
GOLS: 35’ Denis (0-1), 73’ Youness (1-1), 82’ Marc Palau (2-1), 88’ Youness (3-1).

Derrota del Liverpool

El Liverpool va perdre a casa 1-3 davant el Premià de Dalt que va saber administrar el gol que va aconseguir en el minut 2’ de joc. Aquest gol tan matiner va fer que els mataronins sempre anessin a remolc i els va condicionar molt. A la segona part els visitants van fer el 0-2, però en el 75’ Fouad va escurçar diferències donant esperances a la parròquia local. I ja amb el Liverpool buscant l’empat a la desesperada el Premià va aconseguir el definitiu 1 a 3 en el darrer minut.

LIVERPOOL - PREMIÀ DALT 1-3

LIVERPOOL: Xavier, Sogo, Albert (Fouad, 55’), Cano, Alonso (Eric, 66’), Artero (Cristian, 46’), Muñoz, Jebari (Bakhou, 55), Matute, Nil, Sissoko (Carrasco, 66’).