El segon acte dels 50 anys de la Juventus desvela anècdotes i secrets del món arbitral

El club mataroní organitza una xerrada amb col·legiats en actiu

El passat 27 d’abril jugadors, entrenadors, directius i simpatitzants del Juventus es van aplegar a la sala d’actes de la Caixa Laietana per portar a terme el segon acte del cinquantenari. Es trctava d'una conferència presentada per Oriol Debat i amb Xavier Moreno Delgado (maresmenc i àrbitre de primera divisió en actiu), Antonio Artero Gallardo (mataroní, àrbitre assistent de primera divisió i ex jugador del Juventus) i Marc Guissasola (mataroní, arbitre de primera catalana i exjugador del Juventus), com a convidats.

Un acte de caire molt familiar on els convidats i els assistents al saló van establir una sèrie de preguntes i respostes. A partir d'això, els col·legiats van explicar diferentes anècdotes molt curioses ja que el que fan el que pensen abans d’un partit quasi ningu s’ho imaginava. Tampoc va faltar el comentari per part del assistents sobre el partit referent a la jornada 33 entre l’Atletic de Madrid i el Reial Madrid on Ivan Heleguera al minut 90 va desfer l’empat amb un gol de cap dins l’area petita ajudant-se amb les mans amb el porter de l’Atletico Aragoneses. Els àrbitres no van reconèixer el seu error pero tambe comentaven que hi ha dos partits, el que es viu a la gespa i el que cadascú viu a casa seva amb les trenta càmeres que ens ofereix la televisió actual.

Per tant, aquest acte va permetre conèixer una de les cares mes mal vistes del futbol, i va donar constància que els àrbitres tambe són persones, aconseguint la finalitat del acte, que era que els jugadors els entrenadors i seguidors els poguessin entendre una mica mes. Aquest és un més dels actes del cinquantenari del Juventu, que només acaben de començar. Durant aquest estiu i tardor podrem trobar un no parar d’actes amb la firma JUVENTUS A.C.