Tercera victòria consecutiva de la Mataronesa

El conjunt arlequinat va guanyar 0-1 al camp del Montcada i ja és quart a la classificació

MATARONESA

La Mataronesa, després de perdre el primer partit de lliga, ja encadena tres victòries seguides i amb 9 punts és quart a la classificació. Aquest diumenge l’equip arlequinat va sumar tres punts més després d’emportar-se la victòria per la mínima del camp del Montcada. Zaka en el minut 89’ de joc va aconseguir el gol del triomf.

La primera part va ser molt igualada i tots dos equips van gaudir de molt poques ocasions de gol. A les acaballes del primer temps el conjunt mataroní es va quedar amb deu homes per l’expulsió, per doble amonestació, de Koke.

A la represa el Montcada, amb un home més, va posar setge a la porteria rival i va enviar una pilota al travesser. La Mataronesa es defensava amb ordre i intentava sortir al contraatac. Però ja en el darrer minut de joc, quan semblava que el matx acabaria amb empat a zero, els arlequinats amb un ràpid contraatac, van aconseguir el gol de la victòria després que Zaca rematés de cap una centrada de Musta.

MONTCADA - MATARONESA 0-1

MATARONESA: Rafa, Issac (Musta, 62’), Hassan, Diego (Joel, 74’), Palanco (Zaka, 86’), Simón (Comas, 62’), Alejandro, Tavero (Jurado, 46’), Koke,  Alvero, Joan
GOLS: 89’ Zaka (0-1).