Primer triomf de la temporada del Pla d’en Boet

Els mataronins guanyen 2-0 el derbi maresmenc davant el Vilassar de Dalt

Ascens Pla d'en Boet

El Pla d’en Boet va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar el derbi maresmenc davant el Vilassar de Dalt. Després d’aquest triomf per 2-0, el conjunt groc abandona la cua de la classificació i surt dels llocs de descens.

El partit ben aviat es va posar de cara quan en el minut 2’ de joc Jorge Rísquez aconseguia l’1 a 0. Aquest gol va donar molta tranquil·litat a l’equip local, mentre que el Vilassar de Dalt veia com el matx se li complicava des d’un bon inici. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

A la segona part i quan els visitants buscaven l’empat amb més empenta Ruben Cabezas va fer el 2-0 de penal que certificava els tres primers punts de l’equip groc.

Ara aquest dimarts dia 22 a les 21 hores el Pla d’en Boet intentarà sumar la segona victòria com a local davant La Florida de l’Hospitalet de Llobregat, en el partit que s’havia de jugar a la primera jornada de lliga i que es va suspendre.

PLA D’ EN BOET - VILASSAR DALT 2-0

PLA D’EN BOET: Jairo, Carlos González, Ordoñez (Ruiz, 79’), Silva, Javier Alvarez, David Valencia, Younes, Marc Palau (Marc Fernandez, 79’), David Cabezas (Montes, 84’), Ruben Cabezas, Jorje Risquez (Donoso, 67’).
GOLS: 2’ Jorje Risquez (1-0), 72’ Ruben Cabezas (2-0).