Una derrota a Alacant deixa el CE Mataró al límit del prepici (1-0)

Un sol punt del Cartagena en els tres partits que queden deixaria suposaria el descens dels de Joan Vilà

ALACANT: Chema, Sanuel, Llera, Juli (Germán 79’), David Asensio, Sendoa (Juanlu 68’), Mantecón, Luque, Velasco (Agulló 83’), Toni Torres i Salva.
CE MATARÓ: Fabio, Aitor, Gimeno, Migue, Roberto (Dani Rado 66’), Santi Asensio, Sergi Antolín (David Corominas), Óscar, Jordi Martínez, Dani Ruiz i Torrecilla.
ÀRBITRE: Pérez Rivero (Tenerife). Targetes grogues per Chema, Samuel, llera, Juli, Mantecón de l’Alacant i per Aitor i Santi Asensio del Mataró.
GOL: 38’ Centrada des de la dreta de Velasco que remata de cap de forma impecable David Asensio (1-0).


L’equip local va sortir en tromba gaudint de diverses ocasions ben resoltes pel porter brasiler del Mataró, però poc a poc el Mataró va anar tenint el control del partit, demostrant una vegada més no ser inferior als equips que lluiten per pujar de categoria, tal com havia passat abans a Lorca, al Mini-Estadi, a Tarragona o a Girona, però aquests van estar tocats per la “vareta màgica” de la sort en un moment puntual del partit mentre els groc-i-negres desaprofitaven moltíssimes més ocasions de gol.

I tal com ha passat en moltes ocasions aquesta temporada una pilota aèria va sentenciar el partit. Va ser ja prop del descans quan una jugada per la banda dreta de l’atac alacantí va acabar amb una centrada sobre l’àrea groc-i-negre davant de la qual es va manifestar un cop més la impotència del porter Fabio per refusar pilotes per alt i de la defensa per avançar-se als atacants rivals. No és nou i són moltíssimes les accions com aquesta, tant en joc com a pilota aturada, que han acabat al fons de la xarxa mataronina aquesta temporada.
Després a la represa els alacantins que havien aconseguit un botí molt important pels pocs mèrits que havien fet, es van mostrar molt porucs i es van tancar al darrere temerosos d’encaixar un gol que pràcticament els hauria deixat fora de la lluita pels “play-off”. El Mataró va dominar completament la situació i Joan Vilà va anar prement més l’accelerador posant en joc a David Corominas i a Dani Rado a la part final del partit buscant és elements ofensius, però cap d’ells en aquesta ocasió va estar encertat de cara a porteria i el matx va acabar amb una nova i injusta derrota mínima que condemna el Mataró al descens a no ser que es produeixin no un, sinó sis miracles.

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP 3 DE SEGONA DIVISIÓ B