El Pla d’en Boet debuta amb derrota

Els mataronins van perdre 4-1 al camp del Singuerlín

Ascens Pla d'en Boet

El Pla d’en Boet que aquest passat cap de setmana debutava a 3a Catalana, després de no jugar la primera jornada de lliga, va perdre 4-1 al camp del Singuerlín. Mala estrena dels grocs que van aguantar fins al minut 20’ de la segona part, a partir d’aquí l’equip es va desinflar i va veure com els de casa golejaven a plaer.

Poc després del primer quart d’hora de joc, el Singuerlín ja guanyava 1-0, però el conjunt mataroní no es va ensorrar i deu minuts més tard aconseguia l’empat mitjançant Carlos González. Amb aquest resultat d’1 a 1 es va arribar al descans.

A la represa els grocs van aguantar bé les envestides locals, però en els darrers 25 minuts de partit es va desinflar, i més encara quan els locals es van posar 3-1 després de fer dos gols en tres minuts. I quan encara el Pla d’en Boet s’estava aixecant del cop moral, Xavier va fer el quart gol dels de Santa Coloma que va acabar d’enfonsar els mataronins.

SINGUERLÍN - PLA D’EN BOET 4-1

PLA D’EN BOET: Jairo, Ordoñez, Pera (Ruiz, 78’), Silva, Valencia (Palau, 67’), Ruben Cabezas, Adil (Felix, 77)’, Montes, Risquez (Valle, 67’), David Cabezas, Carlos González.
GOLS: 18’ Ruben (1-0), 28’ Carlos González (1-1), 68’ Ruben (2-1), 72’ Manel (3-1), 76’ Xavier (4-1).