Victòria contundent del Liverpool

Els vermells sumen els seus primers tres punts després de superar 4-2 el Pineda

Liverpool-pineda

El Liverpool, que venia de perdre a la primera jornada de lliga, es va refer del cop i va golejar 4-2 el Pineda a casa, sumant d’aquesta manera la primera victòria de la temporada. Els mataronins van haver d’esperar fins als darrers minuts de partit per doblegar un Pineda que va vendre molt cara la seva pell.

Cristian Fernández va avançar els vermells en el minut 18’ de joc i tot semblava que es posava de cara, Però només tres minuts més tard Vicenç va fer l’empat pel Pineda. A partir d’aquí va ser un voler i no poder del Liverpool que buscava amb insistència la porteria rival.

No va ser fins al minut 73’ de joc que Antonio Muñoz va anotar el segon gol local que feia justícia al que s’estava veient al camp. Set minuts més tard el mateix Antonio feia el 3-1. Però en els darrers instants de partit encara hi va haver dos gols més, el Pineda va retallar diferències de penal, i ja en el darrer minut Cristian Fernández va fer el definitiu 4-2 que donava els tres punts.

LIVERPOOL - PINEDA 4-2

LIVERPOOL: Moreno, Sogo, Ros (Bakhou, 70’), Alonso (Matute, 45), Antonio Muñoz, Cristian Fernández, Javier Carrasco (Labert, 45’9, Fouad (Sissoko, 57), Nil, Eric.
GOLS: 18’ Cristian Fernandez (1-0), 21’ Vicenç (1-1), 73’ Antonio Muñoz (2-1), 80’ Antonio Muñoz (3-1), 88’ Vicenç (3-2), 89’ Cristian Fernandez (4-2).