Primers tres punts de la temporada de la Mataronesa

El conjunt arlequinat guanya 3-4 al camp del Besòs Baró de Viver amb un “hat-trick” de Palanco

Besos - Mataronesa

La Mataronesa va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar 3-4 al camp del Besòs Baró de Viver, un altre dels equips nous de la categoria. Després d’aquest triomf amb remuntada inclosa, el conjunt mataroní es refà de la derrota soferta a la primera jornada de lliga a casa.

El matx va començar molt bé pels interessos de la Mataronesa quan Palanco feia el 0-1 en el minut 5’ de joc. Però poc va durar l’alegria, ja que abans d’arribar a la mitja hora de joc els locals ja havien capgirat el marcador. El conjunt arlequinat no trobava la manera de frenar l’ímpetu dels locals que van aconseguir el 3-1 abans d’arribar al descans.

Besos - Mataronesa2

A la segona part, l’equip dirigit per Agustín Vázquez va sortir decidit a empatar el partit. La Mataronesa va començar a trenar passada i a jugar a camp contrari i al minut 55’ Palanco reduïa diferències. Pocs minuts més tard el mateix Palanco feia l’empat a 3 aconseguint el seu primer “hat-trick” de la temporada. Aquest tercer gol va fer molt de mal a l’equip local que quan intentava reaccionar va veure com Koke certificava la remuntada amb el quart gol del conjunt mataroní.

Però encara restaven deu minuts pel final i va tocar patir, sobretot en les jugades a pilota parada, però la gran actuació de porter Rafa, i de la defensa, van evitar l’empat i la Mataronesa va aconseguir aquesta valuosa primera victòria de la temporada.

BESÒS BARÓ DE VIVER - MATARONESA 3-4

MATARONESA: Rafa, Hassan, Jurado (Ito, 46’), Navarro, Palanco (Joan Albert, 87’), Simon (Manolo, 76’), Tavero, Koke, Musta (Pompido, 87’), Joel (Diego 46’), Alvero.
GOLS: 5’ Palanco (0-1), 8’ Max (1-1), 23’ Montes (2-1), 37’ Sanz (3-1), 55’ Palanco (3-2), 66’ Palanco (3-3), 78’ Koke (3-4).