El CE Mataró perd i, de moment, és a la cua de 1a Catalana

El Manresa no s'ha mostrat superior en joc però ha guanyat per petits detalls

Ja se sabia que no seria fàcil la nova categoria per al CE Mataró i de moment l'equip de José M. Polo, tot i donar força bona imatge, és a la cua de la classificació sense cap punt, ja que avui ha perdut a casa davant el CE Manresa per 1-2, rebent el gol decisiu molt poc abans del final, suposant una derrota que l'equip groc-i-negre no rebia a casa en partit oficial des de feia onze mesos.

L'equip del Bages la temporada passada va quedar tercer i va fregar l'ascens a 3a Divisió, però tot i això no s'ha mostrat superior en joc al CE Mataró, i si en alguna cosa l'ha superat, ha estat en experiència i en força física, i sobretot en el perill que han portat les seves pilotes penjades, amb dues de les quals ha resolt el partit. La primera als dos minuts de joc, marcant a la sortida d'un còrner que ha entrat quasi directament pentinat lleugerament per un davanter, i la segona quan faltaven quatre minuts per acabar, en una pilota penjada des de la banda esquerra al segon pal on el seu jugador més alt ha rematat a plaer el gol de la victòria.

manresa-mataro

Tot i rebre el gol tan aviat, i davant d'un equip en teoria superior, el Mataró ha mantingut la serenitat i ha plantat cara en tot moment, jugant de tu a tu al Manresa i en moltes fases del partit superant-lo clarament, tot i que ha costat crear ocasions de gol, com també els ha costat als visitants.

Però abans de la mitja hora de joc una bona internada de Willy per la dreta l'ha finalitzat amb una centrada que Cristian ha rematat de forma imparable a l'escaire des de la frontal, en la que ha estat la millor jugada del partit per ambdós costats. Fins al final de la primera part, i també durant un bon tram de la segona, cap dels dos equips ha aconseguit controlar la situació i tant un com l'altre buscaven moltes pilotes llargues intentant superar les defenses avançades, però les defenses es mostraven segures.

Perill a pilota aturada

Ha estat en el darrer quart d'hora quan el partit s'ha trencat i han arribat les ocasions més clares però sempre a pilota aturada. Primer en una falta llançada per Soler que Joel ha aturat enviant la pilota cap al travesser i a córner, i després en una llançada per Aitor que Isma ha rematat fora per molt poc des del punt de penal. I quan ja semblava que tothom donava per relativament bo l'empat, en una pilota penjada des de molt lluny, una mica a veure què passava, el porter i la defensa local han deixat rematar còmodament el que ha estat l'1-2.

De tota manera, tot i la derrota, no cal ser pessimista i s'haurà d'anar veient com evoluciona l'equip i com es va adaptant a la nova categoria. De moment l'única cosa que falta és una mica més de sort. A veure si diumenge vinent al camp del Molletense, equip que tampoc ha puntuat, es gira la truita.

CE MATARÓ - CE MANRESA 1-2

CE MATARÓ: Joel, Willy, Isma, Abel Moreno, Aitor Gonzàlez, Parri (Sergi Sànchez 83'), Fiti, Cristian (Baba 76'), Izar (Ousman 46'), Rodri i Javi Bustos (Marc Aranyó 70').
CE MANRESA: Romans, Jonathan, Balboa, Solernou, Moha, Soler (Clop 86'), Pereira, Muñoz (Kevin 46'), Noah (Albert 78'), Mario (Maturana 46') i Vicente (Sergi 55').
GOLS: 2' Balboa (0-1); 27' CRISTIAN (1-1); 86' Pereira (1-2).