Al Cirera se li escapa el triomf en els darrers minuts

Ibu Baldeh havia avançat el seu equip a 12 minuts del final

La UD Cirera, que havia començat molt bé la temporada guanyant el derbi al camp de La Llàntia, avui no ha pogut mantenir la seva trajectòria i ha cedit els tres punts a la Fundació Privada Hermes, equip nou a la categoria, que ha sorprès tothom en un final de partit vibrant.

Després d'una primera part soporífera sense cap ocasió de gol, la cosa s'ha animat a la segona part, amb els dos equips buscant el gol. Ibu Baldeh ha avançat el Cirera quan faltaven 12' per al final i, tenint en compte que l'equip local jugava en superioritat des del minut 55, aquest gol semblava decidir el partit. Però no ha estat així i l'equip barceloní, amb un bon centre del camp, ha fet dos gols en els darrers cinc minuts per acabar guanyant el partit, deixant glaçada la parròquia local.

cirera-manresa

UD CIRERA - FP HERMES 1-2

UD CIRERA: Toni Rodríguez (Carlos Carrión 44'), Isaac Ramos, Albertito, Delvis, Fran Carrasco, Albert Rubio (Carlos Gómez 80'), Augusto, Gascón, Ibu Baldeh (Ángel Vega 80'), Aleix Tarrés "Peque" (Pau Hernàndez 57') i Rafa Auñón (Cristian Romero 57').
GOLS: 78' IBU BALDEH (1-0); 85' Santiago (1-1); 88' Garrido (1-2).