El FC Santboià guanya el Trofeu Iluro

El CE Mataró cau 0-1 en el seu darrer partit de preparació

Ce Mataro-Sant Moià

El FC Santboià, tot un històric del futbol català, que la temporada passada va fregar l'ascens a 3a Divisió caient a la promoció davant el Granollers, es va emportar el Trofeu Iluro 2015 després de guanyar 0-1 al Club Esportiu Mataró, amb un únic gol que va arribar en el tram final del partit. Va ser un partit jugat amb molt de respecte per part dels dos equips, que el dia abans també havien jugat.

La primera meitat va ser més aviat ensopida, sense pràcticament cap ocasió clara de gol. A la segona meitat el partit es va anar animant, i van ser els visitants els que van tenir l'ocasió més clara que Joel va avortar amb una doble aturada de molt de mèrit. Però poc després, al minut 82, el visitant Sergio López va aprofitar una errada defensiva per superar el porter mataroní. En el tram final, els groc i negres van posar setge a la porteria dels de Sant Boi, però la millor ocasió –d'Aitor González en una falta directa– va sortir fora per ben poc.

Aquest va ser el darrer test de pretemporada del CE Mataró que diumenge vinent, dia 6, a les 17 hores començarà la lliga de 1a Catalana al camp de la Jonquera.

Dues victòries abans del Trofeu Iluro

El CE Mataró va aconseguir dos triomfs contra equips de 2a Catalana abans de jugar el Trofeu Iluro.

Atlètic Sant Pol 1-2 CE Mataró

Divendres passat els de Polo van guanyar a Sant Pol, en un partit que es va posar de cara amb gols de Rodri i un segon gol en pròpia porta. L’ex-jugador groc i negre Jaume Gras va escurçar diferències, però el triomf va ser pel Mataró.

CE Mataró 3-2 Caldes de Montbui

Remuntada groc i negra en un partit amb alternatives i grans gols. Després d'una primera meitat sense sort (estavellant dos xuts al pal), es va marxar al descans perdent després que el Caldes s'avancés gràcies a un penal per unes mans discutibles.

A l'inici de la segona meitat els visitants van aprofitar una imprecisió de la defensa per fer el segon gol que va sorprendre el públic. Però havia d'arribar la reacció i va ser en un autèntic golàs d'Ousman rematant de xilena una centrada de Parri. Això va esperonar el Mataró que va seguir dominant i va acabar remuntant abans del minut 70 amb dos grans gols de Parri, pràcticament calcats, des de la frontal. Ja amb el 3 a 2, i amb una major tranquil·litat, el Mataró va gaudir de bones ocasions per sentenciar però el marcador ja no es va moure.