Una nova ensopegada gairebé condemna el CE Mataró al descens a Tercera (1-1)

Els groc i negres van acusar una nova errada des del punt de penal i veuen com el Cartagena marxa a sis punts

MATARÓ: Fabio, Sergi Antolín, Gimeno, Migue, Aitor, Óscar, Pitu Barkero (Rado 62’), Santi Asensio, Jordi Martínez, Mora (Corominas 21’) i Torrecilla.
NOVELDA: Roca, Espinola, Edua Albaca, Pepe, Echarri, Luismi Loro (Quiqui 70’), Juanma Cruz (Madrigal 55’), Torrecilla, Asier, Fèlix Prieto i Fas (Cudi 45’).
ÀRBITRE: Sergio del Río (col.legi aragonès). Targetes grogues per Espinola (2, expulsat als 40’), Torrecilla i Fas del Novelda i cap pel Mataró.
GOLS: 28’ Córner llançat des de la dreta i rematada impecable de Pepe (0-1); 94’ Centrada de Torrecilla des de l’esquerra passada al segon pal on Antolín de cap la fica cap a porteria i COROMINAS sobre la línia de gol remata també de cap completament sol (1-1).


El Mataró, molt afectat pels nervis que li imposen la posició que ocupa a la taula, no va saber aprofitar les immillorables condicions que se li presentaren en el partit contra el Novelda gràcies a un parell de decisions arbitrals que en moltes altres ocasions no s’haurien produït, i pràcticament diu adéu a les esperances que tenia de mantenir la categoria, perquè el seu empat a més va venir acompanyat per la inesperada victòria del Cartagena sobre el líder.

El nerviosisme groc-i-negre es va veure ben aviat en la que seria la primera oportunitat de gol del partit, quan Aitor va fer una cessió curta cap a Fabio, que va dubtar a la sortida i es va veure desbordat per Asier que per sort va quedar massa escorat. El joc va continuar amb contínues imprecissions en les passades locals ben tallades per un equip visitant molt ben situat i que s’avançava quasi sempre. I quan la pilota aconseguia arribar als extrems les centrades no eren tampoc bones.

Però quan ja tothom s’impacientava el colegiat va donar un cop de mà assenyalant un penal, quan a la sortida d’un córner Espinola va empentar Óscar quan aquest rematava ja en posició forçada. Jordi Martínez va ser l’encarregat de llançar-lo i tal com havia passat el dia del València B el porter visitant va aturar el seu xut col·locat però fluix.
I poc després a la sortida d’un córner va arribar el gol del Novelda que posava la cosa molt costa amunt. El Mataró va quedar molt tocat i fins al final de la primera part no va tenir cap ocasió de gol i sí que en canvi en va gaudir una altra el Novelda però Fabio va aturar el xut imprecís a boca de canó d’Asier. Però l’àrbitre en una altra decisió ben polémica va ensenyar la segona targeta groga a Espinola per perdre temps. Altra vegada tornaven les esperances...

Però a la represa el Mataró va tardar molt en prémer l’accelerador, sobretot perquè els alacantins continuaven pressionant moltíssim, tot i estar en inferioritat, i d’aquesta manera les ocasions clares no van arribar fins la mitja hora de joc, quan ja els visitants havien renunciat completament a superar la línia divisòria. El ritme del joc mataroní va començar a augmentar, però aleshores van arribar els desencerts, o quan s’encertava va mancar la sort... o va arribar l’encert del porter visitant, com en la millor jugada del partit als 30’ en que Rado va rematar de cap espectacularment una centrada d’Antolín i el porter Roca va desviar la pilota cap al travesser, el rebot va anar a peus d’Óscar que va engaltar un xutàs enorme que el porter visitant va aturar amb la cara quan ja entrava quedant estès durant uns minuts completament K.O.

Poc després, Corominas en immillorable posició va xutar molt desviat i el mateix va fer Jordi Martínez sol davant de Roca en la millor oportunitat del partit. I encara abans dels 90’ el mateix Jordi, que va tenir una tarda totalment desencertada, va rematar forçat a fora traient la pilota del cap d’Óscar que estava molt millor situat darrere seu. Tot semblava ja dat i beneït quan Corominas ja en el quart minut del temps afegit va marcar el gol d’un empat que probablement no servirà de res. Com trobarem a faltar aquests dos penals desaprofitats pel golejador Jordi Martínez, que situarien l’equip groc-i-negre quatre punts més amunt!!

CLASSIFICACIÓ DEL GRUP 3 DE SEGONA DIVISIÓ B