La selecció espanyola, amb Marta Torrejón, queda eliminada

El combinat estatal perd 2-1 davant Corea del Sud i marxa del Mundial de Canadà sense conèixer la victòria

Marta Torrejón

La selecció espanyola de futbol femenina, amb la defensa mataronina Marta Torrejón a les seves files, va quedar eliminada del Mundial de Canadà després de perdre 2-1 davant Corea del Sud. La “roja” ha acabat última del grup E amb només 1 punt després d’empatar amb Costa Rica i perdre davant Brasil i Corea.

Brasil que va guanyar a Costa Rica 1-0 ha quedat primera de grup amb 9 punts i jugarà els vuitens  de final com Corea que ha acabat segona amb 4 punts. Costa Rica que ha estat tercera amb només dos punts haurà d’esperar fins al final de la primera fase per saber si és una de les quatre millor terceres classificades de tots els grups que també accedeixen a vuitens.

En el partit davant Corea Vero Boquete va avançar al combinat estatal a la primera part, però després que Espanya perdonés en diverses ocasions, les asiàtiques van capgirar el marcador a la segona part i es van acabar imposant 2-1. Esmentar que la mataronina Marta Torrejón ha estat titular en els tres partits disputant tots els minuts.