La Cerdanyola perd de manera injusta a la sortida de córner (2-1)

Els mataronins van dominar clarament al seu rival, el Sabadell Nord

SABADELL NORD: Machado, Txema, Marquina, Rulo, Ayala, Berrocal (Jose), Alberto (Asensio), Ramón, Pedro, Carlos Arrabal i Gonzalo (Raúl).
CERDANYOLA: Cristian, Rubén), Camprubí, Molinero, Cabra, Teruel (Augusto), Abel (De la Cruz), Oscar (Nicolás), Marcelo, David i Calvo (León).
ÀRBITRE: Sr. Muñoz Pérez. Va mostrar targeta groga als locals Ramón i Carlos Arrabal i als mataronins Molinero, cabra i Teruel.
GOLS: 18’ Gonzalo (1-0); 22’ DAVID (1-1); 72’ Carlos Arrabal (2-1).


La Cerdanyola va caure de manera bastant injusta al camp del Sabadell Nord. Els locals no van fer un gran partit, però van saber aprofitar el llançament de dos córners per fer els gols que els van donar la victòria.
La primera meitat va ser més aviat fluixa per part dels dos conjunts. Els locals es van mostrar poc decidits a atacar, però es van trobar amb un gol a favor quan tot just passava el quart d’hora de partit. Llavors els mataronins van reaccionar gràcies a una jugada per la banda esquerra que va acabar amb una bona centrada que David va materialitzar en l’empat a un.

A la represa la Cerdanyola es va fer amb el control de la pilota, mentre que els veterans jugadors vallesans van anar enrera jugant a veure-les venir. Però tot i les ocasions de què van disposar els mataronins, va ser el Sabadell Nord l’equip que va aconseguir marcar l’únic gol de la segona meitat, de nou a la sortida d’un servei des de la cantonada.