Marta Torrejón juga el Mundial de Canadà

La defensa mataronina del FC Barcelona participa en el primer mundial de la història de la selecció estatal femenina de futbol

Marta Torrejón amb Espanya

La defensa mataronina Marta Torrejón es troba aquests dies a Canadà concentrada amb la selecció espanyola  per jugar el Mundial de futbol femení. Aquest serà el primer cop a la història que el combinat estatal femení juga un mundial i ho fa tenint clares opcions de passar la fase de grups. La selecció espanyola ha quedat enquadrada en grup E amb les seleccions de Brasil, Costa Rica i Corea del Sud.

Les brasileres que estan un esglaó per sobre són favorites per acabar primeres de grup, mentre que Espanya sembla que es jugarà la segona plaça amb Corea, mentre que la selecció “Tica” és la ventafocs del grup.

La mataronina, que milita a les files del FC Barcelona (actual campió de lliga), és un dels pilars defensius de la “roja” que debutarà aquest dimarts davant Costa Rica (22h Teledeporte). Dissabte jugarà el segon partit davant Brasil i dimecres 17 de juny tancarà la primera fase davant Corea del Sud, en un partit on pot estar en joc la segona plaça deñ grup.

Esmentar que en el Mundial de Canadà hi participen 24 seleccions dividides en aquesta primera fase en 6 grups de quatre equips. Els dos primers de cada grup i els quatre millors tercers classificats accediran als vuitens de final.