El Mataró elimina a la tanda de penals a La Llàntia

L’equip de Polo va patir més de l’esperat per passar a la quarta ronda de la Copa Catalunya Amateur

Mataró-Guineueta

El CE Mataró va passar a la 4a ronda de la Copa Catalunya Amateur després d’eliminar als penals a la Llàntia, un equip que acaba de pujar a 2a Catalana i que va demostrar que té equip per mantenir -se a la nova categoria la temporada vinent. El conjunt groc i negre es va avançar fins a dos cops, però els verds que jugaven a casa empesos pels seus seguidors van empatar el matx en el 89’ fent que l’eliminatòria es decidís des del punt de penal.

Cristian Pérez va avançar el Mataró en el minut 26’ de joc i amb aquest 0-1 es va arribar al descans. No va ser fins el minut 70’ que Adrià Artero va fer l’empat posant molta emoció al tram final de partit. Cinc minuts més tard “Uri” Martínez va tornar a avançar a l’equip groc i negre, però quan tot semblava decidit, Erik  Boronat va fer el 2-2 definitiu en el minut 89’ fent embogir a la parròquia local.

Després d’una llarga tanda de penals que va acabar 10-11 no hi va haver sorpresa i el peix gran es va menjar al petit passant a la següent ronda de la Copa Catalunya Amateur 2015-16.

AD LA LLÀNTIA - CE MATARÓ 2-2

LLÀNTIA: Font, Javier Fernández (Erik Boronat, 83’), Masero, Adrià Artero (Vela, 75’), Llavero (López, 68’), Israel Martínez, Ibrahima, Llop (Gutierrez, 68’), Pereira, Aitor Moreno (Sergio Cobo, 53’), Antoni Martin.
MATARÓ: Pol, Lluís (Didac, 53’), Guillem, Antonio Pérez (Contreras, 46’), Aguilar, Parri (Sergi Sanchez, 57’) Cristian Pérez (Uri, 46’), Fiti, Aranyó (Bustos, 68’), Baba, Aitor González.
GOLS: 26’ Cristian Pérez (0-1), 70’ Adrià Artero (1-1), 75’ Uri Martínez (1-2), 89’ Erik Boronat (2-2).