La Mataronesa haurà de remuntar per pujar a 2a Catalana

El conjunt mataroní va perdre 4-2 a Torrelles de Llobregat a l’anada de la promoció d’ascens

Torrelles - Mataronesa 4-2

Mal resultat el que va aconseguir la UD Mataronesa en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana. Els mataronins van perdre 4-2 al camp del Torrelles de Llobregat i ara aquest dissabte a les 19 hores hauran de remuntar amb el suport del seu públic. El conjunt mataroní ha arribat al tram final de lliga amb les forces justes i amb algunes baixes per lesió, però tot i això dissabte intentarà la gesta i espera que el Municipal del Camí del Mig sigui un fortí inexpugnable.

En el primer partit a la Mataronesa li va costar molt habituar-se a les petites dimensions del camp del Torrelles, i el locals ho van aprofitar per rmarcar dos gols ràpids en els primers vint minuts de joc. Abans del descans Othman va recollir una pilota morta dins l’àrea rival per fer el 2-1 i retallar diferències.

Només començar la segona part Navarro va fer l’empat al transformar una penal comès sobre Othman. Però poc va durar l’alegria, ja que nous minuts després el Torrelles es tornava a avançar de penal. Va ser una jugada molt desafortunada, ja que Manolo a l’intentar rebutjar la pilota va relliscar i va tocar la pilota amb les mans. Ja en el minut 70’ de joc els del Llobregat van aconseguir el definitiu 4-2 gràcies a una jugada a pilota parada.

Amb aquest resultat el Torrelles té l’ascens mig encarrilat, però la Mataronesa confia amb les seves opcions i sap que amb un 2-0 en té prou per remuntar l’eliminatòria i aconseguir l’anhelat ascens.

FC TORRELLES - UD MATARONESA 4-2

MATARONESA:  Paco, Kiko, Hassan, Navarro, Soufiane, Othman (Omar, 80’), Àlex, Peque, Miguel, Manolo (Jurado, 58’), Joel (Diego, 80’), Palanco, Simon, Mosquera.

Hi ha motius per l’esperança

Tot i que el 4-2 de l’anada és un resultat força dolent, la Mataronesa no ha dit l’última paraula i menys jugant el partit de tornada al seu camp. Aquesta temporada el conjunt mataroní ha jugat 17 partits al Municipal del Camí del Mig amb un balanç de 15 victòries, 1 empat i 1 derrota. A més hem de dir que els mataronins tampoc necessiten una golejada per assolir l’ascens, després d’aconseguir 2 gols fora de casa la Mataronesa en té prou guanyant 2-0 o 3-1 per remuntar l’eliminatòria i ser nou equip de 2a Catalana.

A continuació us deixem els resultats de les 15 victòries que ha aconseguit l'equip mataroní aquesta temporada a casa i en negreta els resultats que li valdrien per aconseguir la remuntada i l’ascens.