La Mataronesa juga la promoció d'ascens a 2a Catalana

El conjunt mataroní juga el partit d'anada al camp del Torrelles de Llobregat

150523 FUT Mataronesa - Alella

Després de quedar segon a la lliga per darrera de la Llàntia que ja és nou equipa de 2a Catalana, la UD Mataronesa comença aquest dissabte a jugar la promoció d’ascens, el seu rival és el Torrelles de Llobregat, segon classificat del grup 8 de 3a Catalana. Aquest dissabte el jugarà l’anada de l’eliminatòria a les 17 hores al Camp Municipal de Can Roig de Torrelles de Llbregat, mentre que la tornada es jugarà el dissabte dia 13 de juny a les 19 hores al Municipal del Camí del Mig.

El conjunt mataroní intentarà treure un bon resultat en el primer partit per sentenciar l’eliminatòria i l’ascens a Mataró davant del seu públic. Però la Mataronesa haurà de vigilar amb el Torrelles, ja que l’equip del Llobregat juga millor fora de casa que com a local. Els del Baix Llobregat aquest any a casa han guanyant 10 partits, han empatat 5 i n’han perdut 2, mentre que a fora han sumat 12 victòries 3 empats i 2 derrotes.

El Pla d’en Boet ja és equip de Tercera Catalana

El comitè de competició va donar per acabat el partit entre el Ciutat Meridiana i el CF Pla d’en Boet que es va suspendre al 70’ amb 1-2 a favor dels grocs, i el conjunt mataroní ha assolit l’ascens a 3a Catalana i l’any vinent jugarà amb el Liverpool.