CE Mataró i Cirera acaben la lliga amb els deures fets

Més emoció hi haurà a la darrera jornada de 3a Catalana on Llàntia i Mataronesa es disputen el títol

Derbi Mataro-CireraLa temporada de 2a Catalana s’acaba aquest diumenge amb els partits que es juguen a les 12 hores i en els quals ja queden poques coses per decidir, ja que el Premià ja va assegurar la 2a plaça. El Mataró ja campió busca allargar fins a la vintena la seva ratxa d’imbatibilitat al camp de Sant Pol, mentre que el Cirera intentarà mantenir la seva setena plaça al camp del Singuerlín, un equip que s’hi juga el descens. Queden dues places i hi ha tres candidats a baixar.

Can Xalant viurà un derbi d'infart

Dissabte (17h) es jugaran l’Argentona-Mataronesa i el Juventus-Llàntia on estarà en joc el títol de lliga i l’ascens directe. La Llàntia si guanya serà campió, però si empata haurà d’esperar que la Mataronesa no guanyi i si perd haurà d’esperar que perdi. Qui quedi segon, jugarà la promoció. Recordar que el Juventus no serà un convidat de pedra, ja que els verds necessiten els tres punts per tenir opcions de salvar-se.

Promoció ascens a 3a Catalana

Aquest diumenge, a les 12:15 hores, el Pla d’en Boet jugarà el partit de tornada de la promoció d'ascens a 3a catalana al camp del Ciutat Meridiana de Barcelona, on els grocs esperen fer valer el 4-1 de l’anada per aconseguir l’ascens a Tercera Catalana.