Cap de setmana intens dels equips de futbol mataronins

Mataró i Cirera no s'hi juguen res, però la Llàntia i la Mataronesa es juguen el títol de 3a Catalana, mentre que el Pla d'en Boet juga la fase d'ascens a 3a Catalana

mataro-canyellesEls dos equips mataronins de 2a Catalana tanquen la temporada a casa amb els seus objectius complerts. El CE Mataró, el diumenge a les 17 hores rep la Guineueta, en un matx on intentarà millorar la seva ratxa arribant als 19 partits d’imbatibilitat davant un equip que no va perdre el primer partit fins la jornada 27a. Per la seva part  el Cirera, el dissabte a les 16:30 hores, buscarà la quarta victòria consecutiva a camp propi i així poder lluitar encara per la setena plaça final. El conjunt cirerenc rep la visita del Sant Pol.

El Pla d'en Boet juga la fase d'ascens a Tercera Catalana

Aquesta setmana va acabar la Quarta Catalana i ho va fer sense sorpreses i els tres primers classificats van guanyar els seus partits i no hi va haver canvis a la classificació. El Vilassar de Dalt B ha acabat primer i és nou equip de Tercera Catalana, el Pla d’en Boet que ha anat de menys a més ha acabat segon i jugarà la promoció d’ascens, mentre que el Molinos, que va ser líder moltes setmanes del campionat, ha pagat molt car el seu erràtic final de temporada i s’ha quedat sense premi.

Aquest dissabte a les 17 hores el Pla d’en Boet jugarà a casa l’anada de la promoció d’ascens davant el Ciutat Meridiana.  Gran temporada del conjunt groc que ha vist com el seu cadet A i l’aleví B s’ha proclamat campions de lliga.   

Primer “matx ball” a Tercera Catalana

Dissabte, a les 19 hores, la Mataronesa rebrà al Municipal del Camí del Mig, la visita de l’Alella que no s’hi juga res, per tant, si guanya, podrà posar pressió al líder, però si perd la Llàntia, que juga diumenge a les 12:30 hores a casa davant el Liverpool, que tampoc s’hi juga res, podria proclamar-se campió, si guanya. Però un derbi és un derbi i de ben segur que els vermells buscaran la victòria, a més el Liverpool ve de guanyar 3-2 a casa el Pineda i ja porta 11 jornades sense perdre, per tant li espera un partit molt dur al líder.

La Juventus, que s’està jugant la permanència va perdre 2-5 a casa davant d’un rival directe com és el Premià de Dalt. Ara els verds hauran de guanyar a Pineda aquesta setmana per no jugar-s’ho tot a la darrera jornada del campionat quan rebin a casa La Llàntia, que segurament s’estarà jugant el títol.  

Jornada 33
Turó Peira - Pemià Dalt
Tiana - Poble Nou
MATARONESA - Alella
Empenta - Argentona
Bufalà - Cabrils
Arenys Mar - Llavaneres
LLÀNTIA - LIVERPOOL
Pineda - JUVENTUS