Llàntia i Mataronesa guanyen i tot continua igual

El campió de Tercera Catalana es decidirà en les dues darreres jornades de lliga

Mataronesa - Llàntia 2-1

Tot continua igual, La Llàntia va guanyar 1-2 al camp del Llavaneres i la Mataronesa va vèncer 4-6 al Poble Nou de Pineda, i això fa que ens hàgim d’esperar a les dues darreres jornades de lliga per conèixer el campió del grup 4 de 3a Catalana.

La Llàntia, que té un punt més, depèn d’ella mateixa per aixecar el títol i assolir l’ascens directe a 2a Catalana sense haver de jugar la promoció, mentre que la Mataronesa ha de guanyar els dos partits que li queden i que el líder punxi. En cas d’acabar empatats a punts, la Mataronesa, que té guanyat el "gol average" particular, sortiria campió.

Primer “matx ball”

Dissabte, a les 19 hores, la Mataronesa rebrà al Municipal del Camí del Mig, la visita de l’Alella que no s’hi juga res, per tant, si guanya, podrà posar pressió al líder, però si perd la Llàntia, que juga diumenge a les 12:30 hores a casa davant el Liverpool, que tampoc s’hi juga res, podria proclamar-se campió, si guanya. Però un derbi és un derbi i de ben segur que els vermells buscaran la victòria, a més el Liverpool ve de guanyar 3-2 a casa el Pineda i ja porta 9 jornades sense perdre, per tant li espera un partit molt dur al líder.

La Juventus, que s’està jugant la permanència va perdre 2-5 a casa davant d'un rival directe com és el Premià de Dalt. Ara els verds hauran de guanyar a Pineda aquesta setmana per no jugar-s’ho tot a la darrera jornada del campionat quan rebin a casa La Llàntia, que segurament s'estarà jugant el títol.