El Cirera guanya i aconsegueix l'objectiu

La victòria de l'equip cirerenc i els altres resultats ja li asseguren la permanència

La UD Cirera ha aconseguit una altra còmoda victòria a camp propi davant d'un equip que ja està descendit, com és la Catalana, i d'aquesta manera ja té a la mà la permanència a 2a Catalana.

El partit ha estat un festival de l'equip local, sobretot a la segona part i al final ha acabat guanyant per golejada. El Cirera ha sortit molt mentalitzat i un gol ràpid de Pau li ha servit per poder afrontar el partit amb confiança i un altre gol del mateix jugador poc abans del descans li ha permès encarar la segona part amb molta tranquil·litat, i en ella un gol de Demba de penal i dos de Peque han arrodonit la bonica golejada.

Cirera-catalana

Amb aquests tres punts és impossible que el Cirera caigui a la zona de descens, ja que a falta de tres jornades són 11 els punts que el separen de l'equip classificat en el lloc 15è que és el que obre la zona de descens. També baixen els dos pitjors classificats en el lloc 14è dels tres grups de Barcelona, però encara que el Cirera caigués en aquesta posició, cosa molt improbable ja que té molts equips per sota, la seva puntuació no podria ser millorada pels classificats en aquella posició dels altres dos grups. Per tant ja podem dir que el Cirera està salvat.

UD CIRERA - CATALANA 5-0

UD CIRERA: Carlos Carrión, Carlos Gómez, Óscar Castillo, Albertito Sànchez, David Jiménez (Rafa Auñón 28'), Remo (Sergi Andrada 72'), Augusto Campos (Modibo Sissoko 72'), Pau Hernàndez (Cristian Romero 66'), Jesús Maldonado, Aleix Tarrés "Peque" i Demba Traoré.
GOLS: 4' PAU HERNÀNDEZ (1-0); 43' PAU HERNÀNDEZ (2-0), 56' DEMBA de penal (3-0); 57' PEQUE (4-0); 63' PEQUE (5-0).