El Cirera perd, però continua en setè lloc

Dissabte vinent quasi podria assegurar la permanència

La UD Cirera ha fet un partit molt fluix i ha caigut derrotat a Rubí, al camp de l'Olímpic Can Fatjó, per 3-0 i de moment encara ha d'esperar una mica per tenir la permanència assegurada, cosa que quasi podria materialitzar-se dissabte vinent si guanya a casa davant la Catalana, equip que ja està descendit de categoria.

Avui el Cirera, amb moltes baixes per lesió i sanció, no ha estat quasi mai dins el partit i en canvi el seu rival, l'equip que prepara Juan Moscoso, ex-entrenador del CE Mataró, sí que ha sortit a totes, ja que necessitava els punts, i tot i no crear massa perill, ha aprofitat dues errades cirerenques per arribar al descans amb un confortable 2-0.
A la represa per uns moments el Cirera ha semblat reaccionar i ha vist com se li anul·lava un gol aparentment legal a Peque que l'hagués pogut ficar dins el partit. No ha estat així i ja al tram final els rubinencs han fet el tercer.

OLÍMPIC CAN FATJÓ - UD CIRERA 3-0

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Fran Carrasco (Isaac 32'), Óscar Castillo, David Jiménez, Cristian Romero, Jesús Maldonado, Sergi Andrada, Albert Rubio, Pau Hernàndez (Rafa Auñón 41'), Joel Pérez, Aleix Tarrés "Peque".
GOLS: 6' Nils (1-0); 30' Alert (2-0); 78' Reventós (3-0).

Cirera-