La Cerdanyola torna a la tranquil·litat davant el Farners (3-1)

Els tres punts aconseguits l’allunyes més de la zona de descens

CERDANYOLA: Marc, Rubén (Barbancho, 80’), De la Cruz, Molinero, Teruel, Oscar, Abel (Nicolás, 67’), David (Augusto, 46’), Javi Román, Marcelo (Cabra, 67’) i Calvo (Camprubí, 46’).
FARNERS: Bustín, Fontbona, Acín, Martin (Tello), Faura, Edu, Gerard (Porras, 61’), Borrell (Margall), Paco, Luis i Ribera.
ÀRBITRE: Sr. Moreno. Va expulsar el local Augusto (89’) per doble amonestació, i als visitants Edu (80’). Va mostrar targeta groga als locals Teruel, Oscar i David; i als visitants Acin, Luis i Porras.
GOLS: 3’ JAVI ROMÁN, a centrada d’Abel (1-0); 11’ MARCELO, de jugada personal (2-0); 45’ Borrell (2-1); 75’ OSCAR (3-1).

La Cerdanyola<7b> va aconseguir tres punts que l’allunyen de manera gairebé definitiva de la zona baixa. A diferència de la passada jornada, la Cerdanyola van fer gala d’una gran efectivitat en els primers minuts, aconseguint dos gols matiners que van permetre afrontar la resta del partit amb certa tranquil·litat.

Però quan semblava que s’arribaria al descans amb aquest còmode avantatge, els visitants van escurçar distàncies posant certa pressió. Però la Cerdanyola va saber jugar amb serenitat i sense presses, i gràcies a això van aconseguir el gol de la tranquil·litat a un quart d’hora del final amb un xut des de fora l’àrea d’Oscar.