El CE Mataró dóna un pas més cap a la 1a Catalana

Ha golejat el Canyelles i és líder amb 12 punts d'avantatge a falta de 7 jornades

El CE Mataró ha derrotat el Canyelles per 4-0, en un partit no tan fàcil com indica el resultat final, i ha fet un pas més cap a la 1a Catalana, ja que l'equip groc-i-negre és líder amb 12 punts d'avantatge a falta de set jornades per a la finalització del campionat.

mataro-canyelles

L'equip de Jose M. Polo ha començat el partit sabent que els seus dos més immediats perseguidors, Premià de Mar i Guineueta, havien punxat en els seus partits del matí, però sabent també que al davant tenien un equip, que si bé no està a la part alta de la taula, la temporada passada jugava a 1a Catalana i és força perillós. El Mataró ha començat controlant el partit i abans del quart d'hora ha marcat el primer gol en jugada d'estratègia, a la sortida d'un córner resolt per Javi Bustos al segon pal, després que pentinés Víctor.
Fins al descans poques ocasions més, a part d'un penal comès sobre Aitor que l'àrbitre no ha xiulat. La defensa, molt ben posicionada, no ha permès que l'equip visitant arribés pràcticament mai a l'àrea local.

A la represa ha continuat la mateixa tònica amb l'equip barceloní obrint més les seves línies buscant l'empat, tot i que sense arribar a inquietar mai a Joel, perquè la defensa local estava perfecta. I quan el tècnic local ha començat a moure la banqueta, amb jugadors de refresc, s'ha superat bé l'avançada defensa visitant i han arribat tres gols més. El primer després que Uri fos objecte de penal després d'una bona internada, i que ha transformat Cristian. Després en una altra jugada d'estratègia a la sortida d'un córner, molt semblant al primer gol, i ara marcat per Cristian. I finalment en un esplèndid xut de Parri des de la frontal que ha tancat la golejada.

CE MATARÓ - CANYELLES 4-0

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Albert Pintor, Isma (Koke 46'), Willy, Parri, Fiti (Sergi Sànchez 75'), Víctor Hernàndez (Uri 64'), Cristian, Javi Bustos (Baba 54'), Aitor (Dídac Bancells 75').
GOLS: 14' JAVI BUSTOS (1-0); 79' CRISTIAN de penal (2-0); 84' CRISTIAN (3-0); 89' PARRI (4-0).