El Mataró busca fer un pas més cap al títol de lliga

L’equip groc-i-negre que necessita sumar 15 punts en els 8 partits de lliga que queden té un molt bon calendari per obtenir el títol

Derbi Mataro-Cirera

Aquest diumenge torna la competició de 2a Catalana iniciant-se la recta final del campìonat del qual queden 24 punts per disputar, i ho fa amb el CE Mataró com a líder i ferm candidat al títol i a l’ascens a 1a Catalana. A l’equip groc-i-negre li falten 5 victòries, o 15 punts com es vulgui, per assegurar matemàticament el títol, i això sempre que els rivals ho guanyessin tot, cosa prou complicada veient el calendari que tenen, que és molt més complicat que el que té l’equip de José M. Polo, que, sense desmerèixer cap equip, ha de jugar contra 5 dels 6 equips de la part baixa de la taula, mentre que Guineueta, Premià i Ripollet s’han d’enfrontar entre ells i tots tres han de jugar per exemple contra el Llefià que és un equip que encara té opcions d’aconseguir el segon lloc que dóna accés a la promoció. Recordem que la temporada passada el Molletense va obtenir el títol amb 72 punts, que semblen ben a l’abast de l’equip groc-i-negre.

Per la seva part la UD Cirera, amb la victòria aconseguida la setmana passada va donar un pas important cap a la permanència que la temporada passada va assolir amb 39 punts.

Tos dos juguen a casa

Aquest diumenge, recuperant l’horari de les 17 hores, el CE Mataró pot donar un pas més si supera el Canyelles, equip que la temporada passada estava a 1a Catalana, que no ha fet una bona temporada però davant del qual ningú es pot confiar. La darrera visita del Canyelles va ser fa dues temporades i el resultat d’empat a un gol. A la primera volta a Barcelona es va imposar el Mataró per 2-3.

I el dissabte la UD Cirera rep el Catalònia, equip en zona de descens que de ben segur vindrà a buscar un triomf que li doni esperances, però davant el qual els cirerencs haurien de donar una alegria a la seva afició a casa seva… que aquesta temporada han estat ben poques: només 3 victòries en 13 partits. A la primera volta el Cirera va guanyar per 1-2.

Jornada 27a (11-12 d’abril)

PREMIA MAR -  Carmelo
CE MATARÓ - Canyelles
CIRERA - Catalònia
SJ Montcada - Sarrià
Lloreda - Dinàmic Batlló
Equipo Ja - Olímpic Can Fatjó
Ripollet - Catalana
Llefià - Guineueta
Singuerlín - SANT POL

També torna la 3a Catalana

També torna la 3a Catalana on també tenim dos equips mataronins, La Llàntia (líder) i al Mataronesa (2n classificat), lluitant per l’ascens. El Liverpool té la permanència pràcticament assegurada el Juventus està en situació de descens.

Jornada 28a (12 d’abril)

Premià Dalt - L’Empenta
Cabrera - MATARONESA
Bufalà - Tiana
Arenys Mar - Turó Peira
LA LLÀNTIA - Poble Nou
Pineda - Alella
JUVENTUS - Argentona
LIVERPOOL- Gramanet B
Llavaneres - Cabrils